PORAĐA SE KEJT MIDLTON? Kraljica Elizabeta postaće prabaka na svoj 89. rođendan
Foto: Profimedia

Čekaju devolčicu

PORAĐA SE KEJT MIDLTON? Kraljica Elizabeta postaće prabaka na svoj 89. rođendan

Pop kultura -
Ako je verovati napisima britanskih medija, drugi potomak Kejt Midlton i princa Vilijama na svet će doći četiri dana pre termina

Kako se približava termin porođaja Kejt Midlton, britanski mediji počeli su počeli da špekulišu o tome da li će princeza dobiti dečaka ili devojčicu kako su ranije najavljivali.

Tako se proširila vest da je danas, 21. aprila na 89. rođendan kraljice Elizabete, krenuo porođaj drugog deteta princa Vilijama.Ako je verovati napisima britanskih medija, drugi potomak Kejt Midlton i princa Vilijama na svet će doći četiri dana pre termina.

Osim toga, šuška se da Kate neće poroditi u Londonu kako se očekivalo, već u Bakluriju, Berkširu ili u Anmer Halu ili pak u Midleton vili u Norfolku jer je ove nedelje otišla da poseti svoje roditelje.

Ako se zaista ove glasine ispostave istinitim i Kejt rodi danas, kraljica Elizabeta imaće dvostruki razlog za slavlje - naime danas puni 89 godina, a mogla bi i ponovno postati prabaka.

Kladionice u Britaniji rade već punom parom. Tako se većina ljudi kladi da na to da će nova beba biti devojčica i da će se zvati: Šarlot, Aleksandra i Alis.

Ekonomisti predviđaju veliki uticaj na britansku ekonomiju ako se zaista rodi devojčica. U to ulaze opklade, suveniri, fotografije... a koliko su Britanci uzbuđeni oko dolaska nove kraljevske bebe, pokazuje činjenica da neki već dežuraju ispred bolnice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track