HIT FOTO: Miloš Biković se zapio na Neveninoj promociji!
Foto: Damir Dervišagić

Otkrio svoje poroke

HIT FOTO: Miloš Biković se zapio na Neveninoj promociji!

Pop kultura -
Božovićeva promovisala novu pesmu, a glumac iskoristio priliku da se opusti među brojnim kolegama koje je pevačica okupila

Miloš Biković se malo više opustio kod Nevene Božović, koja je u jednom beogradskom hotelu promovisala spot za novu pesmu „Trebam tebe“.Glumac koga pamtimo iz ekranizacije prethodnog videa ove pevačice „Bal“ u društvu brojnih kolega - Ivana Mihailovića, Nine Janković, Tamare Dragičević, Kristine Radenković i Bojana Perića, ispijao je vino, a iz ruku nije ispuštao cigarete. Možda ga je pogodilo što njegova partnerka s ekrana u novom spotu pored sebe ima zgodnog hrvatskog manekena i glumca Vlaha Arbulića.Popularni Tirke ipak je svojim nesvakidašnjim ponašanjem uspeo da na sebe skrene pažnju u krugu svojih klasića, jer ga retko ko viđa s čašom u ruci.

Nevena je za Kurir opisala svoj odnos s Bikovićem, ali i pojasnila zašto je vole glumci.- Miloš mi je u prošlom ostvarenju bio buntovnička ljubav, a ovde je reč o malo ozbiljnijoj temi. S glumcima se razumem jer volimo iste stvari. I u novom spotu je ispričana jedna ljubavna priča - kaže mlada pevačica.Glumac trvdi da mu ne smeta što je njegova prijateljica promenila ekipu saradnika, a o vinu nije rekao ni reč.- Nevena još gradi svoj stil. Bilo bi mnogo da ja radim svaki njen spot. Ne kažem da u budućnosti nećemo opet sarađivati. Voleo bih da promenim žanr - zaključio je Biković.

(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track