Dragana Mićalović za Kurir: Sestra Sloboda mi je najveći kritičar
Foto: Damir Dervišagić

Mlada glumica otkriva

Dragana Mićalović za Kurir: Sestra Sloboda mi je najveći kritičar

Pop kultura -
Mislim da ću izaći na pravi put ako budem sledila njen primer. Ona je izrasla u veliku glumicu, naglašava mlada dramska umetnica

Posle Slobode Ćetković, glumački talenat i nekoliko zapaženih uloga u domaćim serijama ostvarila je i njena mlađa sestra Dragana Mićalović.Studentkinju četvrte godine glume iz Leskovca trenutno gledamo svake nedelje u seriji „Zvezdara“ na Pinku, a uskoro ćemo i u novim projektima na televiziji i u pozorištu.- Kroz lik Dane u prvoj sezoni nisam mogla mnogo da pokažem. U novom epizodama „Zvezdare“ zahvaljujući piscu i reditelju Dragoslavu Laziću ona prelazi u buntovnicu. Smatra da će kroz kafanu i preko estrade moći da prehrani i spase svoju porodicu. Zbog ljubavi s jednim ministrom čak dolazi i u sukob sa svojim bližnjima - kaže Dragana.Ona ističe da su joj u životu životu sestre i roditelji najveća podrška.- Sloboda je moj najveći kritičar. Mislim da ću izaći na pravi put ako budem sledila njen primer. Ona je izrasla u veliku glumicu. Često se na ulici i tokom snimanja desi da nas pomešaju, što mi je veoma simpatično. I roditelje uspemo da zbunimo kada pričaju s nama preko telefona.

Sestre glumice... Dragana i Sloboda Mićalović
Sestre glumice... Dragana i Sloboda Mićalović

Dragana je jedna od retkih naših glumica koja je zbog svojih vokalnih sposobnosti dobila ponudu da igra u mjuziklu „Ovčica Šone“.- Putujem jednom mesečno u Emirate. Igramo predstavu u velikim arenama na otvorenom za više od dve hiljade ljudi. Prvi put sam doživela da izađem na scenu, a da ljudi vrište.Ne krije da bi volela da napravi karijeru i u teatru.- Dan ne mogu da zamislim bez pesme, ali me gluma ispunjava. Volela bih da se oprobam u ulozi Koštane. Pevam i plešem odlično, tako da ne bih imala ništa protiv da zaigram u muziklu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track