DEVOJČICA (3) SE IZGUBILA U ŠUMI: Pogledajte kako joj je život spasao porodični pas!
Foto: Printscreen

Vernost

DEVOJČICA (3) SE IZGUBILA U ŠUMI: Pogledajte kako joj je život spasao porodični pas!

Pop kultura -
Priča o Viktoriji i njenom psu obišla je svet, i do danas ostala jedan od najsvetlijih primera požrtvovanosti i ljubavi naših četvroronožnih ljubimac

Trogodišnja Viktorija iz gradića Kords Lejks u američkoj saveznoj državi Arizoni, digla je celu državu na noge kada je jedne februarske večeri nestala.

Devojčica, je, naime mislila da je njihov porodični pas Blu nestao u obližnjoj šumi. Pas je u tom trenutku bio kod kuće, ali kada je primetio da nema njegove male vlasnice, samoinicijativno je otišao u šumu.

Potraga spasilačkih službi trajala je 15 sati, a onda su najzad uočili malu Viktoriju. Kraj nje je sklupčan ležao Blu, grejući je svojim telom. Da joj se nije pridružio te noći, tvrde spasioci, devojčica ne bi preživela.

Kada je pas primetio da spasioci prilaze njegovoj štićenici, zalajao je sa namerom da ih otera. Međutim, čim se Viktorija osmehnula ljudima, pas je shvatio da nema razloga za brigu, i prepustio se rukama iskusnih spasilaca.

Priča o Viktoriji i njenom psu obišla je svet, i do danas ostala jedan od najsvetlijih primera požrtvovanosti i ljubavi naših četvroronožnih ljubimaca.

http://www.youtube.com/watch?v=H3VZR0RmwrQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track