AUSTRALIJSKI MINISTAR MOLI DŽONIJA DEPA: Prestani da krijumčariš pse jer ćemo morati da ih ubijemo!

Zakon važi i za zvezde

AUSTRALIJSKI MINISTAR MOLI DŽONIJA DEPA: Prestani da krijumčariš pse jer ćemo morati da ih ubijemo!

Pop kultura -
Ako ne odvede Bo i Pistol nazad u SAD, moraćemo ih uspavati. Samo zato što je on Džoni Dep, ne znači da se zakoni Australije ne odnose na njega, izjavio je tamošnjim medijima ministar agrokulture, Barnabi Džojs

Džoni Dep pre nekoliko dana doputovao je u Australiju sa verenicom Amber Herd, a sa sobom su u privatnom avionu poveli Bo i Pistol. Međutim, Dep nije imao dozvole niti bilo kakve dokumente za unošenje jorkširskih terijera u Australiju pa psima sad preti opasnost da ih uspavaju.

“Ako ne odvede Bo i Pistol nazad u SAD, moraćemo ih uspavati. Samo zato što je on Džoni Dep, ne znači da se zakoni Australije ne odnose na njega”, izjavio je tamošnjim medijima ministar agrokulture, Barnabi Džojs.Psi su još uvek kod Depa pa mu zasad nisu oduzeti, ali je glumac dobio obaveštenje da ima tri dana da odluči šta će s njima.

“Postoji proces koji mora da prođe svako ko želi da donese životinje u zemlju. Moraš dobiti dozvole, psi moraju biti u karantinu i tek onda možeš da ih dobiješ. Ako počnemo da dopuštamo filmskim zvezdama čak i da pomisle da tako nešto mogu da urade, zašto onda ne bismo svima dopustili da krše zakone?”, rekao je ministar. Šta će Dep uraditi još nije poznato. Ali, valjda će vratiti pse u SAD.

(Cnn)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track