(VIDEO) SVE ROBIJEVE DEVOJKE: On uvek bira najlepše dame!
Foto: Pr Egzit

(VIDEO) SVE ROBIJEVE DEVOJKE: On uvek bira najlepše dame!

Pop kultura -
Na turneji u okviru koje dolazi 17. juna na Ušće, ide sa prelepim plesačicama, a za svoje spotove uvek bira najlepše dame

Sve Robijeve devojke Robi Vilijams koristi svaku priliku da bude u društvu lepih dama. Tako, na turneji u okviru koje dolazi 17. juna na Ušće, ide sa prelepim plesačicama, a za svoje spotove uvek bira najlepše dame.

Rock DJ Ovaj spot izazvao je burne rekacije, a zbog eksplicitnih scena je imao nekoliko verzija. U osnovi, Robi pokušava da impresionira prelepe devojke koje voze rolšue oko njega tako što sa sebe skida komad po komad odeće, a na kraju i sopstvenu kožu! Međutim, DJ, prelepa Loren Gold, na sve to ostaje ravnodušna.

Loren je britanska glumicai model. Ima 34 godine i naslovnice na svim značajnijim magazinima, od “Kosmopolitena”, “Mari Kler” i “Gracije”, pa do kampanja za vodeće modne kuće.

FeelJedan od ubedljivo najpoznatijevih Robijevih pesama praćena je visokobudžetnim i prilično upečatljivim spotom u kom je glavna zvezda prelepa glumica Deril Hana.

Mnogi je poznaju po ulozi u Tarantinovom filmu “Kill Bil”, ali je podjednako poznata po svom aktivizmu za zaštitu životne sredine. Hana se već duže vreme protivi i zgradnji sedam milijardi dolara vrednog naftovoda u Teksasu zbog čega je dva puta bila hapšena.

Eternity Spot za ovu numeru je nastavak originalnog videa za pesmu “The Road to Mandalay”. Dok se u prvom delu Robi sa prijateljima zabavlja pljačkajući banku, u nastavku ga čeka zaslužena kazna, pa ga policija hapsi dok se on dugo, dugo, dugo pozdravlja sa svojom prelepom devojkom. U spotu je igra Lisa Seifirt, australijska lepotica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track