ZATO ŠTO JE ON FACA: Robi Vilijams glatko odbio mesto u žiriju Idola

17. juna na Ušću

ZATO ŠTO JE ON FACA: Robi Vilijams glatko odbio mesto u žiriju Idola

Pop kultura -
Poznati pevač dobio je ponudu da dobije prestižno mesto u žiriju američkog u jednom od najgednijem TV šou svih vreman

Džej Lo, Hajdi Klum, Kristina Agilera, samo su neke od velikih zvezda koje, i pored rasprodatih turneja odlučuju da učestvuju u muzičkim rijaliti takmičenjima. Ali, Robi Vilijams ne!

Naime, poznati pevač dobio je ponudu da dobije prestižno mesto u žiriju američkog "Idola", jednog od najgledanijih TV šouova svih vreman. Međutim, on ih je glatko odbio.T o je potvrdio i njegov prijatelj i nekadašnji kolega iz bedna Take That Geri Barlou.

"Mislim da bi Robi bio odličan sudija, ali jednostavno ne bih mogao da ga zamislim da to i uradi. Sada, kada znam koliko je to posla i frke, jednostavno ne vidim da bi se on upustio u to. Čak mi je i sam isto rekao", ispričao je Geri koji je inače u Britaniji jedan od sudija.

Svi koji još nisu nabavili svoje karte za predstojeći pop spektakl u Beogradu, iako su ulaznice za Gold Fan Pit i Fan Pit rasprodate, još uvek mogu kupiti karte. Za parter A po ceni od 4.990, odnosno parter B po redovnoj ceni od 3.990 dinara. Za one koji biraju sedenje, tu su ulaznice za tribine po ceni od 5.990 dinara. VIP je podeljen u dve zone i ulaznica za VIP Lounge platformu sa barskim stolovima i klupskim ugođajem je 12.000, a mesto u Gold VIP separeima je 24.000 dinara i rezerviše se grupno za 6 do 12 osoba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track