U MODRICAMA: Pretučena ćerka poznatog para!
Foto: Tviter

Maltretiranje nepoznatih muškaraca

U MODRICAMA: Pretučena ćerka poznatog para!

Pop kultura -
Slavna ćerka (19) paparaci su fotografisali dok je bila u šetnji sa novim dečkom Džonom Kosikom, međutim pažnju medija je privuklo njeno lice prekriveno modricama

Ajerland Boldvin, ćerka glumačkog para Kim Bejsinger i Aleka Boldvina pretučena je pre nekoliko dana u blizini svog doma u Malibuu.

Ćerku Kim Bejsinger (61) i Aleka Boldvina (57), koja se od aprila ove godine nalazi u jednom centru za rehabilitaciju zbog "emotivnih trauma", u ponedeljak su napala tri muškarca, rekao je izvor za Daily Mail. Takođe, izvor je otkrio da je Ajerland već nekoliko dana trpela maltretiranje od strane nepoznatih muškaraca.

"Pre nedelju dana, ekipa muškaraca je automobilom pratila Ajerland. Ona se vratila u centar za rehabilitaciju i zatražila od obezbeđenja da interveniše i zaštiti je od uznemiravanja", rekao je izvor.

Međutim, napad na nju se ipak desio. Ajerland je u centar za odvikavanje od alkohola i droge otišla nakon raskida sa reperkom Ejndžel Hejz, kako bi se oporavila od emocionalnih trauma, a tu je upoznala i svog novog dečka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track