(FOTO) NESKLADNI SLAVNI PAROVI: Ove poznate lepotice su dokaz da je ljubav slepa!
Foto: Profimedia

Neskladni parovi

(FOTO) NESKLADNI SLAVNI PAROVI: Ove poznate lepotice su dokaz da je ljubav slepa!

Pop kultura -
To što je neko neverovatno lep, ne znači da će za partnera izabrati podjednako lepog čoveka. Evo i dokaza!

Koliko puta ste pomislili da je neverovatno što se neka lepotica zabavlja sa muškarcem koji se ne može nazvati poželjnim? Ili obrnuto, koliko je samo muškaraca koji su toliko zgodni i privlačni da je neverovatno što su za svoju lepšu polovinu izabrali ružnjikavu devojku.

Ovakve situacije se dešavaju i u svetu poznatih, a ovde su neki od najdrastičniijih primera za nesklad lepote muškarca i žene.

Dženifer Lopez i Mark Entoni

Dok su Dženifer Lopez i Mark Entoni bili u braku, mnogo se puta mogao čuti komentar kako je glumac ulovio premiju. S obzirom na to da je Džej Lo jedna od najseksipilnijih pevačica i glumica na planeti, verovalo se da pored sebe može da ima mnogo lepšeg muškarca. Međutim, sada oni više nisu u braku, a Dženifer je pronašla znatno mlađeg i zgodnijeg dečka.

Dženifer Lopez i Mark Entoni, Foto: Profimedia
Dženifer Lopez i Mark Entoni, Foto: Profimedia

Adrijana Lima i Marko Jarić

Brazilski supermodel smatra se jednom od najprivlačnijih žena na svetu, pa je savršenog partnera za nju i teško naći. Zato je i bilo mnogo komentara na račun lepote njenog, sada već bivšeg supruga, srpskog košarkaša, Marka Jarića. Mnogi su se pitali kako je uspeo da zavede Adrijanu.

Salma Hajek i Fransoa Anri Pino

Jedna od najpoželjnijih latino glumica, Salma Hajek, izgleda da je veoma zaljubljena u milijardera Fransou Anrija Pinoa. Ovaj par je nailazio na brojne prepreke, ali su se konačno venčali na Dan zaljubljenih 2009.

Salma Hajek i Fransoa Anri Pino, Foto: Profimedia
Salma Hajek i Fransoa Anri Pino, Foto: Profimedia

Ketrin Zita Džouns i Majk Daglas

Iako je Majkl Daglas važio za seksi frajera dok je bio u svojim najboljim godinama, sada se ne može reći da lepotica kakva je Ketrin Zita Džouns za muža ima poželjnog muškarca jer je razlika u godinama drastična, tačnije 25 godina.

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas, Foto: Profimedia
Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas, Foto: Profimedia

Bjonse i Ddžej Zi

Iako je Ddžej Zi muškarac za kojim uzdišu mnoge devojke na ovoj planeti, ne može se reći da je dovoljno lep da parira svojoj ženi Bjonse Nouls koja je postala sinonim za seksipil.

Džej Zi i Bijonse, Foto: AP
Džej Zi i Bijonse, Foto: AP

Hajdi Klum i Sil

Nemački supermodel Hajdi Klum i pevač Sil venčali su se u maju 2005. godine. Iste godine dobili su sina Henrija, a godinu dana kasnije Hajdi je rodila još jednog dečaka, Džonana. Njihova porodica 2009. dobija još jednog člana jer se atraktivna manekenka porodila četvrti put podarivši Silu ćerkicu Lu. Međutim, nakon 7 godina braka 2012. godine ovaj par se rastao.

Hajdi Klum i Sil, Foto: Profimedia
Hajdi Klum i Sil, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track