EXIT Festival i Freekend Masters: Humanitarna žurka za Nemanju!
Foto: Youtube

Srbijo pomozi

EXIT Festival i Freekend Masters: Humanitarna žurka za Nemanju!

Pop kultura -
Nemanji je pre mesec dana dijagnostikovana retka vrsta sarkoma (desmoplasticni sitnocelijski sarkom). Za lečenje ove bolesti neophodno je 120.000 evra

EXIT Festival i Freekend Masters vas pozivaju na humantirnu žurku pod nazivom "Freekend 4 Manya". Cilj ove humanitarne akcije je da se pomogne Nemanji Ivanovicu, koji pod imenom Manya čini polovinu našeg dinamičnog dua Calavera & Manya.

Nemanji je pre mesec dana dijagnostikovana retka vrsta sarkoma (desmoplasticni sitnocelijski sarkom). Lečenje ove bolesti je dug proces i kao takav iziskuje znatna finansijska sredstva, tačnije 120.000 evra. Proces lečenja je ostvariv isključivo na klinici u nemačkom gradu Flensburg, gde se Nemanja trenutno nalazi.Kako bi podržali ovu humanitarnu akciju u potpunosti, EXIT i Freekend Masters su odlučili da ulaz za "Freekend 4 Manya" žurku bude plaćen slanjem SMS poruke 100 na broj 3030 (cena SMS-a iznosi 100 dinara za sve mreže). Žurka ce se održati u nedelju, 5. jula na splavu Freestyler gde ce nastupati Freekend rezidenti:

http://www.youtube.com/watch?v=ZNxyHj_J320

Gramophonedzie

- Igor Krsmanovic- Mirko & Meex- Mark Funk- Oysha- Wise D & KobeKao i specijalni gosti za ovu priliku

- Peppe- Phill & Dansmore - Kristijan Molnar- Tumalon- Calavera & Manya- John Belk- Kristijan Petrovski- Nemax Jackmill

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track