LUFTHANSA: Do Njujorka već od 419 evra, do Maldiva za 659 evra

SPECIJALNA PONUDA

LUFTHANSA: Do Njujorka već od 419 evra, do Maldiva za 659 evra

Pop kultura -
Letovi i do 20 najvažnijih aerodroma u Severnoj Americi, ali i drugih do atraktivnih turističkih destinacija (popusti važe do 7. jula)

Za povratnu kartu sa svim uključenim taksama za kupovinu preko interneta putnici treba da izdvoje, na primer, do Njujorka 419 evra.Iskoristite ovu specijalnu ponudu za Severnu Ameriku: Rezervišite OVDE.Do sunčane Floride možete da stignete kompanijom Lufthansa po veoma atraktivnim cenama.Za putnike koji kupe kartu do Majamija do 15. jula za putovanja od 16. avgusta 2015. do 26. juna 2016. važi specijalna ponuda od 539 evra.Pored Njujorka i Majamija Lufthansa preko svojih glavnih aerodroma Frankfurta i Minhena leti do 20 najvažnijih aerodroma u Severnoj Americi kao što su Boston, Čikago, Vašington, San Francisko, Los Andjeles, Dalas, Detroit ,Hjuston, Toronto, Montreal...

Za prodaju od 10. juna do 7. jula ove godine i putovanja od 09. decembra 2015. do 29. Marta 2016. Lufthansa nudi svojim putnicima povoljne cene do atraktivnih turističkih destinacija Maldiva i Mauricijusa.Iskoristite ovu specijalnu ponudu za ova rajska ostrva : Rezervišite OVDE.Ukoliko želite prvi da saznate specijalne ponude sa super­povoljnim cenama avio karata pošaljite nam Vaše ime i prezime, telefon, i email na info@avio­karte.biz.

Otkrijte Lufthansa Premium Economy Class

Novo iskustvo putovanja uz komforna, nova sedišta i do 50% više mesta uzrazumnu cenu Lufthansa prvi put za 35 godina uvodi kompletno novu klasu putovanja. Lufthansa Premium Economy Class nudi znatno više prostora, komfora i dodatnih pogodnosti pre i u toku leta, ali je bliža ekonomskoj nego biznis klasi u pogledu prosečne cene.Isprobajte Lufthansa Premium Economy Class OVDE.

Novu klasu putovanja odlikuje dizajn visokog kvaliteta, ima 21 do 52 sedišta u zavisnosti od tipa aviona. Oprema aviona novom klasom putovanja će se odvijati postepeno I u narednih godinu dana celokupna dugolinijska flota bice opremljena novim sedistima.

50% više prostoraU zavisnosti od tipa aviona sedista su do 3 cm šira I omogućavaju veću privatnost i u proseku 10 cm više prostora sa strane.zahvaljujuci tome sto svako sedšte ima svoj naslon za ruke i centralnu konzolu izmedju sedišta. Naslon za ledja može da se spusti i nagib sedišta je znatno veći , 38” ili 97.5 cm. Naslon za glavu može da se podesi na željenu visinu i može da se proširi . Svako sedište ima držač za bocu , električnu utičnicu I mnogo mesta za odlaganje stvari što omogućava relaksirano putovanje.Lufthansa avioni opremljeni novom klasom putovanja već lete do 33 najvažnija interkontinentalna aerodroma, do destinacija kao što su Njujork,Boston, Majami, Los Andjeles, Čikago, Vašington, Hjuston, San Francisko, Meksiko, Peking, Šangaj, Singapur , Hong Kong, Tokio, Seul, Sao Paulo, Buenos Aires, Rio de Ženeiro, Johanesburg..Prve ankete medju putnicima pokazuju visok nivo zadovoljstva komforom sedišta, uslugom tokom leta, a posebno se ističe odličan odnos cene i kvaliteta.Za putovanje u novoj klasi putnici iz Beograda treba da izdvoje za povratnu avio kartu do Njujorka od 1069 EUR, za Boston 1099EUR, Čikago od 1169 EUR, Vašington od 1189 EUR, Majami od 1419 EUR, Šangaj od 1609 EUR, Singapur od 1689 EUR, Meksiko od 1789EUR, Rio od 1959 EUR, Sao Paolo, od 1959 EUR. U cene su uključene sve takse za kupovinu preko interneta. Za više informacija, pregled svih linija i rezervacije posetite lh.com , Information&Service­>On board­>Premium Economy Class.ili kontaktirajte svoje turističke agencije.Putnici imaju mogućnost da sami licitiraju za upgrade iz ekonomske u PremiumEconomy klasu. Koristeći “myOffer”,ponudu na internetu, putnici koji imaju kupljenu kartu u ekonomskoj klasi na Lufthansa letu mogu da, sledeći moto” Vaš upgrade po Vašoj ceni” sami kreiraju ponudu,da licitiraju, za upgrade u Premium Economy klasu. Uz malo sreće, mogu da uživaju u pogodnostima nove klase putovanja na dugolinijskim letovima. Naravno, ta opcija zavisi od toga da li je Premium Economy klasa raspoloživa na letu za koji imaju kartu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track