(FOTO) KADA FOTOŠOPA NIJE BILO: Ovako su izgledali Viktorijini anđeli pre 30 godina
Foto: Retrospace

Sasvim prirodno

(FOTO) KADA FOTOŠOPA NIJE BILO: Ovako su izgledali Viktorijini anđeli pre 30 godina

Pop kultura -
Manekenke koje reklamiraju donji veš su uvek praznik za oči, a sada možete videti kako se njihov stajling menjao kako su godine prolazile

Svi smo čuli za Viktorijine anđele, odnosno, zanosne manekenke koje reklamiraju donji veš. Kompanija Viktorija Sikret počela je da sarađuje sa vrhunskim modelima devedesetih godina kada su Stefani Simor, Helena Kristensen, Tajra Benks gospodarile pistama.

Ovako to danas izgleda, Viktorijini anđeli, Foto: Profimedia
Ovako to danas izgleda, Viktorijini anđeli, Foto: Profimedia

Kasnije su njihove kreacije nosile Hajdi Klum, Žizel Bundšen, Andrijana Lima, Alesandra Ambrosio i mnoge druge lepotice. Kompaniju su osnovali 1977. godine Roj Rejmond i njegova žena. Linije donjeg veša, ali i frizure i celokupan stajling manekenki menjao se kako su godine odmicale. Pogledajte kako je to izgledalo pre trideset i više godina.

Manekenke iz sedamdesetih i osamdesetih su takođe imale zavidnu vitku figuru, a vidi se da je čipka uvek bila u modi. Srećom, natapirana kosa više nije u trendu.

Danas modeli imaju dugu talasastu kosu i neverovatno uvežbano telo, dok su njihove starije koleginice imale punđice ukrašene cvetovima i iako su mršave, bile su opuštenijeg izgleda.

U starim katalozima nije bilo fotošopa, silikona u usnama i grudima i nadograđene kose. Manekenke su, sve u svemu, izgledale mnogo prirodnije.

(Retrospace.org)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track