(VIDEO) SKANDAL NA SAHRANI ĆERKE VITNI HJUSTON: Tetka izbačena sa pogreba i najavila dug obračun
Foto: Profimedia

Sramota

(VIDEO) SKANDAL NA SAHRANI ĆERKE VITNI HJUSTON: Tetka izbačena sa pogreba i najavila dug obračun

Pop kultura -
Porodica preminule devojke nije mogla ni na sahrani da bude pribrana već su i ovaj trenutak iskoristili za obračun

Bobi Kristina, ćerka legendarne Vitni Hjuston juče je sahranjena, a članovi njene porodice su ovaj tužan trenutak iskoristili na najgori način.

Naime, njena tetka Lejla Braun je nakon što je izbačena sa sahrane na društvenoj mreži napala drugu tetku preminule devojke, Pet Hjuston.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Dok je Pet držala govor i poslednji pozdrav preminuloj Bobi, Lejla je navodno prekinula ovaj težak trenutak.

Nakon toga je vikala ispred crkve pred okupljenim novinarima "Vitni će proganjati Pet Hjuston iz groba. Nije gotovo, ovo će biti dug obračun".

Svađa između Braunovih i Hjustonovih samo je kulminacija rivalstva dve porodice. Ipak, ono u čemu se slažu je da je Nik Gordon, dečko pokojne devojke verovatno kriv za njenu smrt.

Lejla je rekla da misli da on ima nešto sa njenom smrću a nije mu bilo dozvoljeno da prisustvuje sahrani. Pogreb je obavljen u crkvi u kojoj su se Vitni i Bobi molile zajedno.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Događaj je bio toliko privatan da je tražena lična karta da bi ljudi mogli da uđu. Policijski motori su uveli dve crne limuzine u kojoj su bili članovi porodice.

Bobi Kristina je pronađena u nesvesnom stanju u kadi u svojoj kući 31. januara ove godine. Ležala je licem nadole u vodi i jedva da je davala znake života.

http://www.youtube.com/watch?v=MN18VwcKy-I

(fokus.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track