START: 60.000 mladih na ostrvu ljubavi
Foto: Marina Lopičić

Lovefest u Vrnjačkoj Banji

START: 60.000 mladih na ostrvu ljubavi

Pop kultura -
Organizatori najavljuju 200 izvođača, koji će zabavljati ljude iz svih krajeva sveta

Jedan od deset najboljih festivala u Evropi Lovefest počeo je juče na H20 stejdžu u Vrnjačkoj Banji.Prema prognozama organizatora, ovo će biti najposećenije izdanje festivala ljubavi sa više od 60.000 mladih ljudi sa svih strana sveta, a očekuje se i rekordan broj od 200 izvođača. Na ostrvo ljubavi, koje je otvoreno 24 sata, stigli su i kamperi.

Postavljeni su tuševi, a ekipe Crvenog krsta i obezbeđenja dežuraće danonoćno. Svoju ulaznicu posetioci će moći da zamene za narukvicu na info-pultu ispred ulaza u festival svakog dana od 16 časova.

Na glavnoj muzičkoj bini nastupiće svetska muzička zvezda Fede le Grand. Fajer stejdž će ugostiti i Vankelmuta, kao i dvojac Ame, a prvu festivalsku noć zatvoriće Marko Nastić. Na SMF enerdži stejdžu očekuju se lajv nastupi Juju end Džordaša i Analog kapsa, dok će na Džek lajv stejdžu biti Artan Lili, Za, Ajzbern, kao i grupa Lajbah. Na više mesta nalaziće se „token kućice“, koje će biti postavljene po čitavoj festivalskoj lokaciji.Deveto izdanje Lovefesta završiće se velikim afterpartijem.(Lj. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track