POMAMA ZA KASANDROM: Čvarkov, Torbica i Boškić raspravljaju o novim epizodama!
Foto: Printscreen

Svi gledaju kultnu seriju

POMAMA ZA KASANDROM: Čvarkov, Torbica i Boškić raspravljaju o novim epizodama!

Pop kultura -
Čvarkov, Torbica i Boškić raspravljaju o tome šta će se dogoditi u sledećoj epizodi, tuguju nad Kasandrinom tužnom sudbinom, ali na samo njima specifičan način

Kultna serija Kasandra, koja se nakon dvadeset godina od svog prvog emitovanja ponovo na programu, od prvog dana prikazivanje izazvala je buru reakcija.

Mnogi mediji su pisali o povratku ove serije u Srbiju, društvene mreže preplavljenje su grupama i predlozima da se Koraima Tores, glumica koja tumači lik Kasandre, pojavi ponovo u našoj prestonici, a poslednju reakciju na emitovanje Kasandre, duhovoto su predstavili momci iz “Državnog posla”.

Čvarkov, Torbica i Boškić raspravljaju o tome šta će se dogoditi u sledećoj epizodi, tuguju nad Kasandrinom tužnom sudbinom, ali na samo njima specifičan način.

Šta se sve dešava posle 20 godina kad cirkus ponovo dolazi u Karakas... Otkriva nam ova telenovela. Ovo je samo zaplet, a svi vi koji se ne sećate ili želite da se podsetite, serija se prikazuje na "Mojoj TV“ od 15 časova i u repriznim terminima od 22:00 i 11:00 (sutradan).

http://www.youtube.com/watch?v=dE7EZdvXYH8

(mojatv.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track