BEER FEST PRKOSI PADAVINAMA: Na Ušću posuto 210 kubika biomase, nema blata a  program bez izmena
Foto: PR

Beer Fest

BEER FEST PRKOSI PADAVINAMA: Na Ušću posuto 210 kubika biomase, nema blata a program bez izmena

Pop kultura -
Ove munje su nam kao svetlosni efekti, poručili su muzičari sinoć prkoseći nevremenu sa hiljadama svojih obožavalac

Svi posetioci druge festivalske večeri na Beer Festu moći će da, uprkos padavinama, uživaju u programu zahvaljujući dežurnim službama koje su danas postavile novi kontigent biomase, koja će omogućiti lakše kretanje u festivalskom prostoru. Tako je na prostoru Ušća posuto ukupno 210 kubika biomase što je ujedno najveća količina ikada posuta na nekoj površini ili festivalskom prostoru. Dodatna količina biomase obezbediće da se druge festivalske večeri posetioci osećaju bezbedno i“na suvom”, te da uživaju u najavljеnom programu koji se odvija bez izmena.

Foto: PR
Foto: PR

Drugo festivalsko veče odvijaće se bez izmena i ponudiće vrhunski muzički program uz nastupe bendova Bolesna štenad koje otvaraju veče. Uslediće koncert novih zvezda crnogorske hip-hop scene “Who See”, a potom će nastupiti jedan od najvećih regionalnih izvođača Darko Rundek sa aktuelnim bendom Rundek Cargo Trio. Miljenik beogradske publike, izvešće na Ušću dobro poznate hitove grupe Haustor. Nakon njih slede beogradski reperi Bad Copy, a muzički program do ponoći “začiniće” Babe.

Foto: PR
Foto: PR

Prvo veče 13. Belgrade Beer festa na Ušću sinoć su obeležili koncerti Nena Belana&Fiumens, Riblje čorbe i vrhunskog DJ-a Rogera Sancheza kao i slika 30. 000 ljudi koje ni kiša, a potom ni jak pljusak nisu sprečili da uživaju u nastupima svojih omiljenih muzičkih zvezda. Najveći pivsko - muzički festival u ovom delu Evrope počео je sinoć nastupima bendova Šinobusi, Cotom Pickers, i Nikole Vranjkovića. Potom je uspedio nastup Neno Belana&Fiumens koji je oraspoložio masu dobro poznatim hitovima: “Pričaj mi o ljubavi”. “Zvuci ulice“,“Ja volim je“, “Ludo zaljubljen“…dok je pblika pratila Belana gotovo horski. Potom su se sa bine zaorile reči refrena "Ja ću da pevam", Bore Đorđevića koji je umesto pozdrava započeo koncert čuvenim hitom.

Foto: PR
Foto: PR

"Ove munje su nam kao svetlosni efekti", poručio je pevač prkoseći nevremenu sa hiljadama svojih obožavalaca koji su svaku njegovu reč ili pesmu sa bine ispratili složno i u glas.

Foto: PR
Foto: PR

Publika nije odustala ni nakon Čorbinog dvočasovnog nastupa na kome su se nizali hitovi "Dva dinara druže", "Poslednja pesma o tebi", "Ja ratujem sam" nego je nastavila provod ispred elektronske bine uz svetski poznatog DJ-a Rodgera Sancheza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track