MEL GIBSON NAPAO FOTREPORTERKU: Bila sam u šoku kad me gurnuo!
Foto: Profimedia

UPLAŠENa

MEL GIBSON NAPAO FOTREPORTERKU: Bila sam u šoku kad me gurnuo!

Pop kultura -
Mislila sam da će me udariti u lice, rekla je uplašena fotoreporterka

Policija ispituje optužbe da je holivudski glumac Mel Gibson (59) navodno odgurnuo i verbalno napao fotoreporterku "Sidnej Dejli Telegrafa" Kristi Miler, prenosi AFP.

Milerova je izjavila da je dva puta fotografisala Gibsona kako izlazi iz bioskopa sa Rosalindom Ros (24), nakon čega je poznati glumac "napao".

"Dva puta sam fotografisala, okrenula se i krenula, da bi me u sledećem trenutku on gurnuo od pozadi", rekla je Milerova novinarima.

Ona je opisala da je Gibson bio "van kontrole", pljuvao joj je u lice i nazivao je kučkom.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Bila sam u šoku kada me je gurnuo. Mislila sam da će me udariti u lice", rekla je Milerova, dodavši da je glumac koristio uvredljiv rečnik.

Policija Nju Saut Vejlsa potvrdila je da su istraživali incident, ali nisu precizirali da li je podneta tuzba.Gibsonov menadžet u SAD-u negirao je bilo kakav fizički kontakt između zvezde filmova "Hrabro srce" i "Smrtonosno oružje" i fotoreportera.

Oskarovac, koji u Australiji režira dramu "Hacksaw Ridge" o Drugom svetskom ratu, poslednjih godina privlači pažnju kontroverznim ponašanjem, između ostalog je 2006. uputio niz antisemitskih uvreda policajcu koji ga je uhapsio zbog vožnje u pijanom stanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track