NJOJ JE RASKID DEFINITIVNO PRIJAO: Nikad bolje nije izgledala, a bivši se opija i pati
Foto: Instagram

Posvetila se sebi

NJOJ JE RASKID DEFINITIVNO PRIJAO: Nikad bolje nije izgledala, a bivši se opija i pati

Pop kultura -
Mediji su kao razlog definitivnog rastanaka navodi Skotovo ponašanje, česte noćne izlaske i previše alkohola, zbog kog je čak početkom godine bio na odvikavanju

Kortni Kardašijan, najstarija sestra u porodici Kardašijan, definitivno je okonačala turbulentnu vezu sa ocem svoje troje dece, Skotom Disikom, a sudeći po poslednjim fotografijama raskid joj je očigledno prijao.

Kortni i Skot su bili u vezi skoro deset godina tokom kojih su dobili troje dece. Ipak, njihov odnos nikada nije bio idiličan. Magazin People kao razlog definitivnog rastanaka navodi Skotovo ponašanje, česte noćne izlaske i previše alkohola, zbog kog je čak početkom godine bio na odvikavanju.

Tuesday.

A photo posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Jul 28, 2015 at 6:43pm PDT

"Skot se ponaša neverovatno. Divlja, previše pije i sramoti je na svakom koraku. Ponekad je kao dete. Ne može da prihvati činjenicu da ima odogovornost prema svojoj deci i da Kortni sve mora sama da radi", kaže dobro obavešteni izvor.

Ipak, najstarija sestra poznate rijaliti porodice odlučila je da ostavi prošlos iza sebe i posveti se uživanju, pa je tako u posleenjih nekoliko nedelja bila na nekoliko različitih destinacija na odmoru. Naravno, na svom instragram nalogu redovno objavljuje fotografije u bikiniju.

My iT's @kyliejenner 's 18TH BiRtHDaY PaRtY viBEs!! Times three.

A photo posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Aug 10, 2015 at 4:46pm PDT

@kyliejenner taking over my Instagram feed.

A photo posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Aug 6, 2015 at 2:39pm PDT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track