ZABORAVITE SESTRE MIDLTON: Oduševićete se kada vidite kako izgleda naša princeza i to u bikiniju!
Foto: Printskrin/Twitter

Prezgodna

ZABORAVITE SESTRE MIDLTON: Oduševićete se kada vidite kako izgleda naša princeza i to u bikiniju!

Pop kultura -
Svaki dolazak u Srbiju menja moj život u pozitivnom smislu i emotivno me ispunjava jer sam u gostima tamo gde je najlepše, rekla je naša princeza

Pipa Midlton, sestra Kejt Midlton važi za najzgodniju članicu kraljevske porodice. Ali tim tvrdnjama dolazi kraj kada vidite kako na plaži izgleda srpska princeza.

Katrina Oksenberg, najstarija ćerka knjeginje Jelisavete Karađorđević, podelila je na društvenim mrežama fotografije sa plaže. Ovim je pokazala da može lagano da stane na crtu sestrama Midlton, a teško da bi ko pretpostavio da Katarina ima 54 godine.

Šarmantna glumica svoje fantastično telo duguje redovnom vežbanju i zdravom odnosu prema životu, a kako kaže, i genetika je odigrala veliku ulogu. Inače, Katarina, koju sve češće viđamo u Beogradu, sada ima novi srpski pasoš i sve bolje govori srpski jezik.

"Nisam ni slutila koliko će mi ova zemlja značiti i kakvo predivno nasleđe nosim u sebi, dok nisam prvi put posetila Srbiju. Svaki dolazak u Srbiju menja moj život u pozitivnom smislu i emotivno me ispunjava jer sam u gostima tamo gde je najlepše – kod majke", rekla je jednom intervjuu kćerka princeze Jelisavete Karađorđević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track