Najnovije vesti

PAPARACO: Milena Dravić brine o Gagi u Vrnjačkoj Banji
Foto: Dragana Udovićčić

Popularna glumica izašla na čist vazduh

PAPARACO: Milena Dravić brine o Gagi u Vrnjačkoj Banji

Pop kultura
00:00h
Umetnica prošetala po centru mesta i kupila lekove neophodne njenom suprugu Draganu Nikoliću, koji je bio u apartmanu
1 / 2 Foto: Dragana Udovićčić

Milena Dravić i Dragan Nikolić već neko vreme se odmaraju u Vrnjačkoj Banji.

Velikan srpskog glumišta, koji je u februaru operisao debelo crevo, a potom ponovo hospitalizovan zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, uspešno se oporavlja.

On je trenutno na rehabilitaciji, a Milena je sve vreme uz njega. Razdvoje se samo kad ona mora da dođe u Beograd na predstavu.

Bez obzira na to što o Nikoliću brine tim lekara, Dravićeva je maksimalno angažovana u njegovom oporavku. Naš paparaco je uslikao glumicu u banji tokom njene dvoipočasovne šetnje. Prema njenom izgledu može se zaključiti da se, posle manjih zdravstvenih problema pred izvođenje predstave „Harold i Mod“ u nedelju u BDP, sada dobro oseća.

Provozala se vozićem... Milena Dravić
Provozala se vozićem... Milena Dravić

Milena je izašla iz hotela u popodnevnim satima i obavila kupovinu osnovnih stvari i lekova. Posle se prošetala trgom i razgledala unikatne stvari na tezgama. Često je zastajala i razgovarala sa ljudima. Glumica se u jednom trenutku umorila, pa je sela na klupu da se odmori. Nakon nekoliko obavljenih telefonskih poziva sela je u turistički vozić i uputila se u razgledanje kraja. Posle pola sata vožnje Milena se vratila u hotel. Gaga je, inače, sve vreme u apartmanu, iz kojeg izlazi samo kad ima terapije.(M. D.)

Ukazana častGAGIN PORTRET U HOLU HOTELAPortret Dragana Nikolića postavljen je u holu hotela u kojem su supružnici odseli. Domaćinima je velika čast što je velikan srpskog glumišta često njihov gost pa su mu se na ovaj način zahvalili.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...