FILM ZA MLADE: Ovacije za Panamu
Foto: Dragan Kadić

Premijera ljubavne drame u Beogradu

FILM ZA MLADE: Ovacije za Panamu

Pop kultura -
Popularni najviše autograma podelili mladi ljubavnici Slaven Došlo i Jovana Stojiljković, koje je publikačak tri puta vraćala u prepunom Sava centru
1 / 8 Foto: Dragan Kadić

Debitantski film Pavla Vučkovića „Panamu“, ljubavnu dramu koja naginje i prema trileru, nakon svetske premijere na festivalu u Kanu u sredu uveče konačno su pogledali Beograđani. Film, koji je u svetu izazvao veliku pažnju kritike i publike, slika portret generacije koja preko društvenih mreža traži seks, a u stvari iskrenu i pravu ljubav.

Svi na broju... Ekipa filma
Svi na broju... Ekipa filma

Pre ulaska u salu Tamara Dragičević, Jelisaveta Orašanin, Nebojša Milovanović, Aleksandar Đurica, Branka Pujić, Andrija Daničić, reditelj i producent Tatjana Žeželj Gojković u holu velike dvorane Sava centra slikali su se fanovima i davali intervjue. Najviše autograma podelili su mladi ljubavnici Slaven Došlo i Jovana Stojiljković, koje je publika čak tri puta vraćala na poklon.- Svaki put pred premijeru imam tremu, u Kanu zato što je bila prva projekcija i veliki festival, a ovde u mom gradu možda imam i veću jer su u publici moji prijatelji - rekao je za Kurir Vučković, koji je već dvostruki laureat festivala u Kanu - 2003. nagrađen je prvom nagradom za film „Beži, zeko, beži“ i 2007. trećom za ostvarenje“ Minus“.Premijeri su prisustvovali Slavko Štimac, Radoš i Nedeljko Bajić, Goran Marković, Srdan Golubović, Sloboda Mićalović i mnogi drugi.

Tamara Dragičević

DANAS JE LJUBAV DOSTUPNA PREKO FEJSATamara Dragičević u filmu „Panama“ igra Sandru, devojku glavnog junaka, koja je od nje potpuno drugačija privatno.- Danas je mladima postalo sve dostupno preko društvenih mreža. Nekada su se pisala ljubavna pisma, a sada se sastanci zakazuju na neki drugi način. Iako imam Fejs, kao da sam rođena u neko drugo vreme - kazala je Tamara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track