ZA VAS SMO NA ŠTANDU AMG NA SAJMU MEDIJA: Dođite kod nas i družite se sa istaknutim ličnostima
Foto: Nemanja Pančic

Svečano otvaranje 28. oktobra u 12 sati

ZA VAS SMO NA ŠTANDU AMG NA SAJMU MEDIJA: Dođite kod nas i družite se sa istaknutim ličnostima

Pop kultura -
Od 17.30 na štandu Adria Media Group novinar magazina Newsweek Aleksandar Đuričić razgovaraće sa suprugom Mome Kapora i suprugom Borislava Pekića
1 / 10 Foto: Nemanja Pančic

BEOGRAD - U okviru Međunarodnog sajma knjiga svečano je otvoren Sajam medija na kojem i naša kuća Adria Media Group ima svoj štand, koji je otvorio Nikola Papak, direktor korporativnih komunikacija AMG.

12.30 - Na štandu kompanije Adria Media Group učestvujte u akciji dnevnih novina Kurir. Hostese dele papire na kojem čitaoci Kurir pišu svoje predloge u vezi sa temama, događajima, intervjuima i ličnostima koje želite da vidite na stranicama najprodavanijih dnevnih novina u Srbiji. Veliki broj ljudi koji je prošao kroz štand bez pogovora se latio papira i olovke i napisao šta želi da čita na Kuriru, a neki su se baš raspisali pa su predali dve ispisane strane.

12.00 - "Kao najveća srpska medijska izdavačka kuća na Balkanu izuzetna nam je čast što smo u prilici da se na Sajmu knjiga direktno predstavimo našim čitaocima koji će u narednim danima imati priliku da neposredno razgovaraju s našim novinarima, urednicima i poznatim ličnostima", rekao je Nikola Papak.

"Želim posebno da naglasim da naš uspeh nije samo u printu, već i na internetu gde je sajt Kurira na samom vrhu, svaki dan vesti na sajtu Kurira čita više od dva miliona ljudi", dodao je direktor.

Tokom tih pet dana na našem štandu održaće se niz zanimljivih akcija. Od 17.30 na štandu Adria Media Group novinar magazina Newsweek Aleksandar Đuričić razgovaraće sa suprugom Mome Kapora i suprugom Borislava Pekića.

Na našem štandu svakog jutra tokom pet dana sajma ranoraniocima biće deleni besplatni primerci Kurira, gde će se nalaziti posebno brendirana Kurir kutija u koju će posetioci sajma moći da ubace svoje predloge šta je to što bi želeli da čitaju u Kuriru.

Čekamo vas u hali 3 Beogradskog sajma. Dođite nam!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track