(FOTO) OZDRAVILA, PA SE SKINULA: Pamela Anderson izlečenje od hepatitisa C proslavila golom slikom
Foto: Fejsbuk

Slavi na svoj način

(FOTO) OZDRAVILA, PA SE SKINULA: Pamela Anderson izlečenje od hepatitisa C proslavila golom slikom

Pop kultura -
Pamela Anderson je konačno uspela da se izleči od hepatitica C, što je rešila da proslavi na originalan način.

Svoju sreću povodom lepe vesti, podelila je na Instagramu gde je sve svoje pratioce častila fotkom na kojoj je obnažena.

"Izlečena sam, upravo sam saznala. Nikada ne gubite nadu", napisala je Pamela koja se dugo borila sa hepatitisom C, koji joj je preneo bivši suprug Tomi Li. Zvezda serije "Čuvari plaže" je svoje prijatelje obavestila da je uz pomoć terapije pobedila bolest koja ju je 16 godina mučila.

"Nadam se da će svi koju boluju od hepatitisa imati priliku da se izleče, a uskoro će terapija biti još pristupačnija", objavila je Andersenova. Pamela je u avgustu priznala da je počela da isprobava novi lek koji je Američka kompanija za hranu i lekove odobrila.

"Jetra mi još nije oštećena i nemam nikakve nuspojave od leka. Živim život onako kako ja to želim, ali znam da bi mi bolest uzrokovala probleme kad tad. Pravi je blagoslov što sam uspela nabaviti lek" , rekla je glumica. Pamela je od 2002. godine bolovala od hepatitisa C, nakon što se sa svojim tadašnjim suprugom rokerom Tomi Lijem istetovirala istom iglom.

(belfasttelegraph.co)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track