Gevin je varao Gven 3 godine, a fotke koju su razmenjivali iza njenih leđa su nedopustive
Foto: Profimedia

Pevačica podnela zahtev za razvod

Gevin je varao Gven 3 godine, a fotke koju su razmenjivali iza njenih leđa su nedopustive

Pop kultura -
Gven Stefani je nedavno otkrila da je razvod od supruga Gevina Rosdejla posle 13 godina braka bio potpuno "neočekivan"

Nedavno je otkriveno da ju je Gevin varao sa porodičnom dadiljom tokom tri godine, a eksplicitne fotografije na ajpedu njihovog sina bile su kap koja je prelila čašu.

Mindi Man bila im je dadilja i čuvala njihova tri sina, Kingstona (9), Zumu (7) i Apola (20 meseci) skoro dve godine.

U novom izdanju magazina "US Weekly" navodi se da je član rok benda "Bush" negirao vezu sa Mindi nakon što je druga njihova dadilja otkrila poruke i seksi fotografije koje su razmenjivali i o tome informisala Gven. Gevin je u početku tvrdio da je u pitanju samo flet, a navodno je nekoliko meseci kasnije priznao preljubu. "To ju je potpuno uništilo. Bila je užasnuta, besna i posramljena", otkrio je neimenovani izvor za "US Weekly".

Afera sa dadiljom navodno je trajala tri godine što uključuje i period kada je Gven bila trudna sa najmlađim sinom, Apolom.

"Sve se dešavalo tačno ispred njenog nosa, a kada mu se konačno suprotstavila u februaru ove godine i kada je on priznao aferu, znala je da je njihov brak gotov", dodao je izvor. Takođe se navodi da je dadilja slala Gevinu nekoliko golih fotografija, a u porukama su se dogovarali gde će se naći da bi imali seks. Za Gven, najteže nije bilo to što ju je muž varao, već činjenica da je to uradio sa ženom kojoj je ona verovala i koja je brinula o njihovoj deci.

Gven Stefani, foto Profimedia
Gven Stefani, foto Profimedia

Mindi je otpuštena čim je Gevin priznao prevaru. Još 2012. osvanule su fotografije na kojima su Mindi i Gevin sami u šetnji gde se jasno vidi kako joj dodiruje zadnjicu dok šetaju. Ovo je Gven jako uznemirilo i tada su sve sumnje krenule. Gven, koja je velika katolkinja, borila se na sve načine da sačuva porodicu, najviše zbog dece, a razlog je bio i taj što ne veruje u razvod. Ipak, kada je otkrila poruke i fotografije, to je bio dokaz koji nije mogla da ignoriše.

Podnela je papire za razvod 3. avgusta, a neočekivan kraj braka pretočila je u najnoviju pesmu. "Pisala sam pesme jer mi je život bio u haosu. Svi znaju šta se desilo u februaru, a ja se od tada borim sa svim tim. Neočekivano. Mislila sam da će i ostatak mog života biti takav, ali nije. Ne znam šta se desilo", priznala je Gven. Veruje se da joj je veza sa bivšim mužem bila inspiracija za pesmu “Used to Love You”.

U avgustu, roditelji tri dečaka su podneli zahtev za razvod, koji je finalizovan u oktobru ove godine. Posle razvoda, Gven je počela da se zabavlja sa kolegom iz šoua "Voice", Blejkom Šeltonom, a zajedno su viđeni za Noć Veštica.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track