(VIDEO) TRANSRODNO UDRUŽENJE NAPALO KEJTLIN DŽENER: Ti si uvreda za sve žene!
Foto: Profimedia

Holivudski tračevi

(VIDEO) TRANSRODNO UDRUŽENJE NAPALO KEJTLIN DŽENER: Ti si uvreda za sve žene!

Pop kultura -
Kejtlin Džener je poznata po motivacionim govorima koje često održava na raznim skupovima, a tokom poslednjeg je doživela veliku neprijatnost.

Ona se na humanitarnom koncert u Čikagu, koji je organizovalo udruženje transrodnih osoba, obratila svim posetiocima, što je izazvalo burne reakcije članova udruženja.

"Ti si uvreda za transrodne osobe, ti si uvreda za žene", vikali su pristuni, zbog čega je Dženerovoj bilo neprijatno. Humanitarni koncert je bio namenjen obolelima od HIV-a, AIDS-a ali i raznim problemima sa kojima se suočavaju članovi LGBT populacije. U videu koji je osvanuo na društvenim mrežama, može se čuti kako transrodne osobe protestuju protiv Kejtlin, jer smatraju da ona nije prava osoba koja treba da predstavlja udruženje.

"Nemate pravo da nas predstavljate”, vikali su članovi udruženja koji smatraju da Kejtlin zahvaljujući bogatstvu može sebi da obezbedi sve, te i da se promoviše, što jedna prosečna transrodna osoba ne može.

"Kejtlin Džener živi u vili i njeno bogatsvo se meri milionima. Dok 41 odsto transrodnih osoba živi na ivici egzistencije, bore se sa tim da ne postanu beskućnici, a čak 50 odsto živi sa 10 dolara godišnje", piše na zvaničnoj stranici udruženja na Fejsbuku. Transrodne osobe su besne na Dženerovu zbog komentara o ljudima koji koriste socijalne usluge, posebno oni u Čikagu, koje je pomenula u svom rijalitiju "Ja sam Kejt".

Čalnovi udruženja navode kako Kejtlin ne zna koliko je transrodnim osobama teško da se zaspole i budu prihvaćeni u društvu.

Pogledajte kako su iz udruženja transrodnih osoba napali Kejtlin Džener:

(Entertainment Tonight)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track