DŽONI DEP: Uznemiruje me to što mi je ćerka model
Foto: Fonet

Holivudski tračevi

DŽONI DEP: Uznemiruje me to što mi je ćerka model

Pop kultura -
Poznati holivudski glumac je priznao kako se oseća uznemireno kada vidi njegovu ćerku u ulozi modela, kao i da nije baš srećan povodom toga.

Ipak, on je ponosan na svoju mezimicu, koja je kako kaže prebrzo odrasla.

"Kada je objavila da je biseksualna, svi njeni pratioci na društvenim mrežama su se iznenadili, ali ne i ja. Meni sve govori, jako smo bliski i ponosan sam na to", rekao je Džoni Dep koji je nahvalio svoju ćerku Lili Rouz.

"Vrlo je pametna i bistra, više nego što sam ja bio u njenim godinama", dodao je glumac koji kaže da ga je najviše iznenadila kada je iz devojčice izrasla u mladu devojku.

"Ovo što se s njom događa nisam očekivao tako skoro. Kada je vidim našminkanu i sređenu, stvarno je uznemirujuće, jer je tako lepa devojka i sve se dogodilo jako brzo", priča Dep.

On je istakao kako se mora pomiriti s tim da njegova Lili živi svoj život u svetu kao i da joj u potpunosti veruje, ali da se nikada neće prestati brinuti. Depova ćerka je bila u Parizu za vreme terorističkog napada, a napuštala je zabavu neposredno pred pucnjavu koja se desila na ulicama glavnog grada Francuske.

Lili Rouz je krenula stopama majke manekenke i pevačice, Vanese Paradis s kojom je Dep, nakon raskida ostao u prijateljskom odnosu.

Naime, Lili je uočio i odmah angažovao Karl Lagerfeld, koji je i otkrio Vanesu kada je bila Lilnih godina. Lili je glumila i u dve horor parodije, a od nedavno ima i ugovor sa modnom kućom Chanel, za koji je i snimila kampanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track