(FOTO)SA 7 GODINA JE IGRALA U BARU I PILA ENERGETSKA PIĆA Pogledajte kako Hani Bu Bu danas izgleda
Foto: Twitter

I dalje izaziva užasne komantare

(FOTO)SA 7 GODINA JE IGRALA U BARU I PILA ENERGETSKA PIĆA Pogledajte kako Hani Bu Bu danas izgleda

Pop kultura -
Američki rijaliti s devojčicama koje žele da postanu misice je u vreme svog emitovanja izazivao lavinu negativnih komentara.

Devojčice između 6 i 10 godina su pod komandom svojih roditelja postale deo šou biznisa. Tako male, one su trpele scensku šminku, garderobu i bile izložene sceni. Desetogodišnja Hani Bu Bu je jedan od dokaza da užas ovih devojčica ne prestaje ni kada se ugase kamere. Televizijska zvezda koja je u sedmoj godini učestvovala u emisiji "Toddlers & Tiaras" i dalje s majkom Džun obilazi mesta na kojima se okupljaju rijaliti zvezde.

Inače njeno pravo ime je Alana, a posle "Toddlers & Tiaras" imala i svoj šou "Here Comes Honey Boo Boo" u kom je učestvovala i cela njena porodica.

Alanina mama je imala ideju da unovči svoju ćerku, što je zgrozilo psihiloge širom sveta.Televizija koja je emitovala "Here Comes Honey Boo Boo" je prekinula snimanje pošto su saznali da je mama Džun Šenon bila u vezi sa osuđenim pedofilom Markom Mekdenijelom. Socijalna služba je sprovela istrage u ovoj porodici kada je u emisijama prikazano da mala Alana pije piće koje je mešavina gaziranog soka i energetskog pića, kao i da pleše za pare u baru poput iskusne igračice. Još dok je bila u rijalitiju, Alana je bila debeljuškasta, a način života koji joj je dozvolila njena mama ju je doveo do ovakovog izgleda:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track