Na pomolu i treća sezona serije Pravi detektiv!
Foto: Printscreen Youtube

Lepa vest za sve fanove

Na pomolu i treća sezona serije Pravi detektiv!

Pop kultura -
Vest da je ugovor koji vezuje Nika Picolata za televizijsku kuću HBO produžen do 2018. godine, probudila je nadu fanovima TV serije "Pravi detektiv" (True Detektive) da će biti snimljena i treća sezona.

Iako je druga sezona zabeležila komercijalni uspeh sa više od 11 miliona gledalaca po epizodi, u HBO-u su nezadovoljni činjenicom da je nastavak serije izazvao podeljene ocene, posebno loše kritike profesionalaca, te još uvek nije odlučila da li će se upustiti u snimanje treće sezone.

Prema pisanju magazina Verajeti, Picolato, scenarista i kreator popularne krimi serije, je već pregovarao sa čelnicima HBO o novoj priči. List napominje da iako će Picolato i dalje biti izvršni producent, ostaje neizvesno da li će morati da radi sa novim šouranerom ili ekipom scenarista, ili će, ipak, i dalje sam pisati scenario.

"Oduševljen sam što ćemo nastaviti saradnju sa Nikom, jednim od neverovatno talentovanih scenarista i producenata koji danas rade. Jedva čekam da vidim gde će nas njegova jedinstvena kreativna vizija odvesti", izjavio je predsednik HBO, Majk Lombardo.

Foto Youtube Printscreen
Foto Youtube Printscreen

Podsetimo, u prvoj sezoni se radnja odvija u Luizijani, u vremenskom rasponu od 1995. do 2012, a glavni junaci Rast Kol i Martin Hart (Metju Mekonahi i Vudi Harelson) pokušavaju da uđu u trag monstruoznom ubici. Druga sezona, u kojoj glavne uloge tumače Kolin Farel, Vins Von, Rejčel Makadams i Tejlor Kič, je zamršena priča o brutalnim ubistvima, kriminalnim bandama i korupciji smeštena u Kaliforniji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track