ŽIVOTNA DRAMA SRPSKOG GLUMCA: Dejan Matić imao moždani udar!
Foto: Vikipedija/Clownfish011

Mato, izdrži

ŽIVOTNA DRAMA SRPSKOG GLUMCA: Dejan Matić imao moždani udar!

Pop kultura -
Dejan Matić, prvak Beogradskog dramskog pozorišta, član popularnih "Kuguarsa", oporavlja se na Klinici u Sokobanjskoj ulici nakon moždanog udarai njegovo stanje je stabilno.

Vest da je kralj malih uloga Dejan Matić, najširoj publici poznat upravo po čuvenoj trupi "Kuguars", pre nešto više od meseca dana doživeo težak moždani udar šokirala je i uznemirila njegove prijatelje i kolege."Stanje je bilo kritično, oduzeta mu je bila cela leva strana. Ali sada je bolje i verujemo da će se naš Mata oporaviti", kratko su nam potvrdili Matićevi prijatelji.

okom protekle sezone popularni Mata na matičnoj sceni imao je sedam predstava na repertoaru - “Falsifikator“, “Život je pred tobom”, “Anđeli čuvari”, “Moj sin samo malo sporije hoda”, “Kad su cvetale tikve”, “Palilulski roman” i “Poziv na pogubljenje”.

"Ide nabolje. Biće sve u redu", optimista je Dragan - Gagi Jovanović, koji je sa Matom i Radetom Markovićem 1991. osnovao pozorišnu trupu “Kuguars”, a potom i istoimeni rok sastav, osvajajući godinama publiku u zemlji i inostranstvu (čuveni hit „Dejo, majstore“), prenosi Blic.

U bolnici u Sokobanjskoj su nam nezvanično potvrdili da je Matić bolje, da je tu dve nedelje i da će ostati na rehabilitaciji još neko vreme."Svakodnevno ga obilazi supruga, a dolaze i kolege glumci", rekli su nam u bolnici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track