(FOTO) ONA IMA SAMO 13 GODINA A VEĆ NOSI ŠTIKLE: Tinejdž zvezda tvrdi da je njena duša stara
Foto: Profimedia

Prerano bačena u šoubiznis

(FOTO) ONA IMA SAMO 13 GODINA A VEĆ NOSI ŠTIKLE: Tinejdž zvezda tvrdi da je njena duša stara

Pop kultura -
Medi Zigler je devojčica koja ima samo 13 godina, a kako kaže već je umorna od života i sveta šoubiznisa.

Ona je prava tinejdžerska zvezda u Americi, a sinoć je na dodeli "Pipl" nagrada u Los Anđelesu pobedila u kategoriji "The DailyMail.com Seriously Popular Award" ( u kategoriji najpopularnijih ličnosti prema oceni ovog sajta).

Medi se na svečanosti pojavila u mini haljini i potpeticama, što joj inače nije prvi put. Ona je do sada nekoliko puta šetala crvenim tepihom u visokim štiklama iako je još uvek devojčica.Njene odevne kombinacije odgovaraju mnogo starijoj osobi, s čim su se složili mnogi na društvenim mrežama.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Zeglerova je veoma rano ušla u svet šoubiznisa, a sa dve godine je počela da pleše u školi "Ebi Li dens kompani" u Kaliforniji , a sa devet postala učesnica rijalitija "Igra mama", pa je tako bila prinuđena da odrasta na malim ekranima. Naporni časovi plesa i prevelika ambicija njenih roditelja da postane zvezda pratili su je i prate je i dalje zbog čega je Megi nedavno priznala kako je po malo umorna od svega.

Medi je redovnu školu napustila 2013. godine, a od tada se školuje kod kuće. Posle razvoda roditelja 2011. godine, devojčica sa majkom i sestrom Mekenzi živi na relaciji Pitsburg - Los Anđeles.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

"Ne osećam se više normalno, moja duša je stara", reči su ove devojčice koja je rano ušla u svet šoubiznisa.

Ona je inače mnogima poznata kao talentovana devojčica koja se pojavljuje u spotovima pevačice Sie, "Chandelier" i "Elastic Heart", koji su izazvali brojne kontroverze, a imala je priliku i da bude deo filma "Lucky Thirteen" u kojem je glumela samu sebe. Popularnost je prati i na društvenim mrežama, pa tako na Insatgramu ima preko 4 miliona pratilaca.

Iako je javno kukala, njene izjave nisu promenile mnogo toga. Megi i dalje radi punom parom, a magazin "Pipl" ju je 2015. godine stavio na listu 30 najuticajnijih tinejdžera sveta.

Ona je uspela da pobedi Kajli Džener i Karu Delevinj, a ove godine će se pojaviti i u nekoliko filmova. Njen talenat je zaista sjajan, ali ako je je sada umorna, postavlja se pitanje kako će se osećati za 10 godina?

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track