NAJTEŽE JE IZGUBITI DETE: Džon Travolta posvetio neverovatno dirljive reči pokojnom sinu
Foto: Profimedia

Najgora stvar koja mu se ikad dogodila

NAJTEŽE JE IZGUBITI DETE: Džon Travolta posvetio neverovatno dirljive reči pokojnom sinu

Pop kultura -
Džon Travolta je na Fejsbuku objavio veoma emotivnu poruku povodom sedme godišnjice od tragične pogibije njegovog šesnaestogodišnjeg sina Džeta.

Stariji sin popularne holivudske zvezde Džet, umro je nakon što je glavom udario o kadu, dok je sa porodicom boravio na Bahamima 2. januara 2009. godine.

Džon Travolta (61), podelio je ekstremno dirljive reči na svom Fejsbuk profilu.

John Travolta's heartbreaking tribute to son goes viral days after anniversary of deathJOHN TRAVOLTA has shared a...

Posted by Magic Malta 91.7 on Wednesday, January 13, 2016

“Kažu da je najteža stvar na svetu kada izgubite roditelja. Ali mogu vam reći da to nije istina. Najteže je izgubiti dete. Nekog koga ste odgajili i koga ste gledli kako raste. Nekog koga ste naučili da govori i hoda. Nekoga koga ste naučili da voli. Moj sin je umro. To je najgora stvar koja ikoga može zadesiti. On je mi je doneo toliko sreće. Bio je moje sve. Tih 16 godina, koliko sam bio njegov otac pokazalo mi je da bezuslovno volim. Moramo da se zaustavimo i budemo zahvalni svojoj deci i deca moraju biti zahvalna svojim roditeljima. Poštujte ih. Jer jednog dana ih neće biti. Ono što sam do sada naučio je - živite i volite kao da vam je poslednji dan u životu. Jer će se i to jednog dana dogoditi. Rizikujte i živote život punim plućima. Recite onima koje volite da ih volite. Ne uzimajte nijedan trenutak zdravo za gotovo. Život je vredan življenja.”

Glumac je u intervjuu 2014. godine priznao da mu je sinovljeva smrt bila najteža stvar u životu i da nije znao da li će je preživeti: “Život više nije imao smisla, mnogo mi je trebalo da se oporavim”. Džon i njegova supruga Keli Preston imaju petnaestogodišnju ćerku Elu, a pre pet godina su dobili sina Bendžamina.

(Dailymail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track