PAMELA ANDERSON U FRANCUSKOM PARLAMENTU: Glumica brani prava životinja
Foto: Profimedia

Holivudske vesti

PAMELA ANDERSON U FRANCUSKOM PARLAMENTU: Glumica brani prava životinja

Pop kultura -
Američka glumica Pamela Anderson, najpoznatija po ulozi u TV seriji "Čuvari plaže", pojavila se danas u francuskom parlamentu gde je govorila u prilog zabrane tovljenja gusaka i pataka u proizvodnji paštete.

Premda je njeno istupanje naišlo na burno negodovanje većine poslanika, 48-godišnja glumica je dočekana s oduševljenjem od strane fotoreportera koji su došli u velikom broju da je snime.

U jednom trenutku je čak pretilo da će "leteti perje", jer je sala u kojoj je bivša Plejbojeva zečica trebalo da održi konferenciju za štampu bila premala da primi sve one koji su hteli da čuju njene argumente protiv čuvenog francuskog specijaliteta "fois gras".

Pamela, koja se već godinama aktivno bori za prava životinja i zaštitu okoline u okviru organizacije PETA, došla je u francusku skupštinu kao gost udruženja francuske glumice i aktivistkinje Brižit Bardo i poslanice partije Zelenih, Lorans Abej, koja je pokrenula inicijativu za zabranu nasilnog hranjenja živine. S druge strane, pokret "Lov, ribolov, priroda i tradicija" osudio je Lorans Abej, rekavši da ona "više voli ćurke punjene silikonima, nego dobru gusku hranjenu kukuruzom iz (rancuskih regiona Land i Perigor".

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja