ANI NA DUŠU Šta se desilo sa bivšom devojkom Bastijana Švajnštajgera?
Foto: Rojters

Povukla se iz javnosti

ANI NA DUŠU Šta se desilo sa bivšom devojkom Bastijana Švajnštajgera?

Pop kultura -

Manekenka Sara Brandner bila je 7 godina izabranica fudbalera Bastijana Švajnštajgera, miljenika nemačlih navijača. Tekst je preuzet sa portala Story

Nakon što je sedmogodišnju vezu sa ovom lepoticom naglo prekinuo po osvajanju prvenstva sa reprezentacijom, ostavio je Saru i našao se u zagrljaju srpske teniserke Ane Ivanović, sa kojom je i dalje u ljubavi.

Sara i Bastijan bili su veoma popularan par u Nemačkoj, a fanovi su ih obožavali. Dok su iščekivali svadbena zvona, njihova veza ipak je otišla u suprotnom pravcu. Nakon što je Bastijan nakon raskida precrtao Sarino ima sa kopački i počeo javno da iskazuje ljubav prema srpskoj teniserki, podigla se velika prašina u nemačkim medijima.

Popularna lepotica ubrzo se povukla iz javnosti i od tad gotovo da nijednu informaciju o njenoj karijeri ne možete pronaći u medijima. Sara je takođe tokom veze sa fudbalerom bila veoma aktivna i na društvenim mrežama, međutim, na Instagramu je prestala sa objavama pre godinu dana. Fanovi popularne lepotice veoma su zabrinuti i svakodnevno joj pišu i pitaju gde je, zašto više ništa ne objavljuje kao i šta se dešava sa njenom karijerom.

Jedna od poslednjih objava koja je intrigirala javnost bila je fotografija na kojoj je ona u kadi i gde se na romantičnom trenutku zahvaljuje partneru. Svi su tada pisali kako je Bastijan sa njom prevario Anu. Ipak, ljubav teniserke i fudbalera svakim danom sve je jača, a veridba prošle godine potvrdila je njihovu ljubav.

Sa portala Story.rs pročitajte još:

Fudbal i moda: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u centru pažnje na Old Trafordu (FOTO)

Ana Ivanović: Venčanje na pomolu

Fudbal i moda: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u centru pažnje na Old Trafordu (FOTO)

Poput prave dame: Neodoljiv stil Ane Ivanović za vrele dane u Melburnu!

Fernando Verdasko: Sa Anom Ivanović sam u dobrim odnosima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track