(FOTO) STAKLENI RANČ POZNATOG GLUMCA OSTAVLJA BEZ DAHA: Luksuz na ivici razuma!
Foto: Profimedia

Pogledajte

(FOTO) STAKLENI RANČ POZNATOG GLUMCA OSTAVLJA BEZ DAHA: Luksuz na ivici razuma!

Pop kultura -
On je svoje bogatstvo uložio u kuću od stakla, a cilj je da što više uživa u prirodi

Lijam Hemsfort je zaradio poprilično novca igrajući glavnu ulogu u filmu "Igre gladi", a to se može videti i po njegovom luksuznom i ekscentričnom imanju, piše Stil.Naime, ranč od stakla je Lijamov dom koji košta 6,8 miliona dolara.

Ranč je napravljen u stilu kuća iz 1950. godine, s tim što je prednji deo potpuno zastakljen.Ono što ovoj kući daje šarm su teški drveni podovi koji odištu stabilnošću.

Veliki stakleni zidovi, tj. prozori, su ono što ovaj ranč čine jedinstvenim. Oni celu kuću povezuju sa prirodom, pa kada sedite u dnevnom boravku, imate utisak da ste na otvorenom.

S velikim staklenim zidovima je lako upravljati jer su povezani sa daljinskim upravljačem.Stakleni ranč je smešten u Malibuu, Kaliforniji i po svom izgledu se izdvaja od ostalih kuća na luksuznim imanjima.

Ova kuća poseduje tri ogromne spavaće sobe i tri kupatila, dnevnu sobu, kuhinju i još jedno kupatilo, kao i veliki bazen u dvorištu.

Pogledajte još na portalu Stil:Hotel u pećini: Zavodljiva priroda i uživanje za sva čula (FOTO)Pre i posle drastičnog renoviranja: Kuća iz 1923. u novom luksuznom ruhu! (FOTO)Od starog podruma napravili topli porodični kutak: Transformacija koja obara s nogu! (VIDEO)U inat bolesti: Od pećine napravio fantastičan topli dom! (FOTO, VIDEO)Ne bacajte stare flaše: Oduševiće vas ovih 7 genijalnih novih namena! (FOTO, VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track