OSTAO BEZ ULOGE: Kusturica izbacio Sergeja Trifunovića iz filma s Monikom Beluči!

Glumac neposlušan u ostvarenju „Na mlečnom putu“

OSTAO BEZ ULOGE: Kusturica izbacio Sergeja Trifunovića iz filma s Monikom Beluči!

Pop kultura -
Emir Kusturica se posvađao sa Trifunovićem i rešio da mu otkaže saradnju jer je u scenama sa slavnom Italijankom Monikom Beluči improvizovao i menjao scenario

Sergej Trifunović ostao je bez uloge u novom filmu „Na mlečnom putu“ Emira Kusturice, saznaje Kurir.Glumac i proslavljeni reditelj su se tokom snimanja nekoliko puta svađali.

Zato je Kusta, nakon što je snimio više od pola filma, promenio scenario i odlučio da ostvarenje u kom, pored njega, glavnu ulogu tumači Monika Beluči, prođe bez jedne od najvećih regionalnih glumačkih zvezda!Problematičan - Sergej je poznat kao glumac koji pravi probleme rediteljima s kojima sarađuje na filmu i u pozorištu. Njegov običaj je da improvizuje i sam režira svoj lik. Kusturica je jedan od reditelja koji takvo ponašanje ne toleriše. Smatra da je posao glumca da sluša tokom snimanja i da se ne meša u njegov posao - kaže izvor Kurira blizak reditelju koji je za svoje filmove dobio dve Zlatne palme u Kanu.Inače, i Sergej je u novom Kustinom ostvarenju snimao scene sa svetskom lepoticom Monikom Beluči, za koju je rekao da muški bije i da je mogao zbog nje da strada.- U biografiji je moglo da mi stoji da mi je Monika Beluči isterala oko - rekao je svojevremeno Trifunović.Kako za sada stvari stoje, publika neće biti u prilici da vidi Trifunovićeve i Monikine scene, osim ako reditelj i glumac ne reše nesuglasice, pa se Kusta predomisli i vrati Sergeja u film.Da bismo proverili naša saznanja, kontaktirali smo sa Sergejom, koji prvo nije hteo da sasluša pitanje, a onda, nakon što ga je čuo, samo je prokomentarisao:Neće ni da nas sasluša- Potpuno nebitno šta je tema! Nije kulturno od vas da me to pitate. Hvala vam što brinete, rasplakaću se, ali nemojte me više zvati - poručio nam je Trifunović.Kusturica je do zaključenja broja ostao nedostupan za komentar jer je najavio da će nakon Kustendorfa imati još nekoliko dana snimanja filma, koji bi premijeru trebalo da ima na Kanskom festivalu.Za sada je nepoznato hoće li Trifunovića zameniti neko od kolega ili će njegov lik trajno biti izbrisan iz filma.

PobeguljaNAPUŠTA PROJEKTE NA KOJIMA RADI Sergej Trifunović odranije je poznat po tome da napušta projekte na kojima radi. Sa ekipom predstave „Ana Karenjina“ pozdravio se osam proba uoči premijere. Pre šest godina, odlukom reditelja, zamenjen je u mjuziklu „Kosa“. Sergeju je bila namenjena i uloga Maneta u filmu „Zona Zamfirova“, ali je umesto njega zaigrao Vojin Ćetković. I Kusturica je poznat po tome da ponekad zameni čak i glavnog glumca. Bez uloge u filmu „Život je čudo“ ostao je Goran Jevtić, a njegove scene presnimio je Vuk Kostić.

Klasika životinje u štalama imaju poseban tretman KUSTA KRAVAMA PUŠTA MOCARTAEmir Kusturica, osnivač i direktor Kustendorfa, tokom festivala na Mokroj Gori pokazao je studentima iz celog sveta štale u kojima drži krave. Životinje imaju poseban tretman i slušaju samo klasičnu muziku, o čemu su nam studenti oduševljeno pričali nakon povratka sa Mećavnika za Beograd. Za repertoar zadužen je ministar Ivan Tasovac, koji je Kusti za krave doneo disk sa kompozicijama Volfganga Amadeusa Mocarta. Reditelj je proučavao naučna istraživanja koja pokazuju da krave daju kvalitetnije mleko kada slušaju klasičnu muziku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track