PROMENILA SE: Neprepoznatljiva Anica Dobra!
Foto: Dragana Udovičić

Poznata glumica više nije seks-simbol

PROMENILA SE: Neprepoznatljiva Anica Dobra!

Pop kultura -
Na pretpremijeru drame došla je bez trunke šminke i s viškom kilograma. Nosila je kapu i bila je obučena prilično ležerno

Anica Dobra (52) više nije seks-simbol! Glumica je dugo važila za jednu od najzgodnijih u regionu, a svu svoju lepotu pokazala je u „Crnom bombarderu“ i nemačkom filmu „Divlja vatra“, u kojem se i skinula.Više od tri decenije bila je među prvih deset najlepših Srpkinja u mnogim anketama. Međutim, ekipa Kurira jedva je prepoznala Anicu na pretpremijeri drame „Pijani“ u Ateljeu 212. Glumica je došla dobro raspoložena, gotovo bez trunke šminke i s nekoliko kilograma više. Nosila je kapu i bila obučena prilično ležerno. Ni nalik nekadašnjem seks-simbolu.

Dobra je poznata kao neko ko ne izbija iz teretane, pa je mnoge začudilo to što se pojavila na javnom događaju gotovo neprepoznatljiva. Možda se sprema za neku novu ulogu, pa se i ugojila, komentarisali su mnogi.Anica je otkrila da nikad sebe nije smatrala ultimativnom seksi ženom.- Moram da kažem da me nikad nije pratio taj zapravo nebulozni epitet „seksi“. Pre sam „ortak“, „simpatična“, „devojka iz kraja“ ili „lujka“ - rekla je u intervjuu Jutarnjem listu Dobra, koja je u internet anketi pre dve godine proglašena za najseksepilniju glumicu stariju od 40 godina.(Lj. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track