Najnovije vesti

MISLILI STE DA JE ISTERIVAČ ĐAVOLA JEZIV: Sačekajte dok ne vidite zabranjeni trejler! Upozoreni ste!
Foto: Jutjub

Ovo je horor!

MISLILI STE DA JE ISTERIVAČ ĐAVOLA JEZIV: Sačekajte dok ne vidite zabranjeni trejler! Upozoreni ste!

Pop kultura
"Isterivač đavola" je verovatno jedan od najstrašnijih filmova svih vremena, inače to je bio horor šou i pre nego što je film stigao u bioskope.

Nekoliko velikih holivudskih producenata je odbilo film (uključujući i Kjubrika), ekipa se razboljevala od čudnih bolesti, a dete jednog od vodećih glumaca je udario motor.

Mnogi u industriji verovali su da je film "uklet"

Još jedna stvar koju je odbila produkcija bio je originalni trejler od kog su ljudi povraćali. Kompozitor Lalo Šifrin (koji je pisao i muziku za Nemoguću misiju) dao je sve od sebe u originalnoj muzici za trejler. Težina zvukova u kombinaciji sa intenzivnim fleševima slika navodno su terali gledaoce da trče u kupatilo.

Upozoreni ste...ovo je originalni trejler za "Isterivača đavola", koji je naterao Vorner Bros da zahteva od reditelja Vilijama Fredkina da otpusti kompozitora Šifrina.

A evo i još nešto od Šifrinove jezive muzike.

Priča kaže da je reditelj Fredkin bio toliko ogorčen reakcijom studija da je uzeo audio snimke i bukvalno ih je bacio kroz prozor. Onda je odlučio da izabere klasične kompozicije za film, a najubedljivija bila je "Tubular Bells" od Majka Oldfilda.

(ViralNova)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...