MOMAK KOJI OSVAJA ŽENSKA SRCA: Ovaj pevač nekada je imao 165 kilograma, pogledajte kako je izgledao
Foto: Printskrin Instagram

Neverovatna transformacija

MOMAK KOJI OSVAJA ŽENSKA SRCA: Ovaj pevač nekada je imao 165 kilograma, pogledajte kako je izgledao

Pop kultura -
Rik Snoudon se pojavio na audiciji za britanski "The Voice" ali kada je ispričao svoju životnu priču i to da je do pre nekoliko godina imao 165 kilograma, svi prisutni ostali su u šoki.

Naime, na audiciji su žene bile oduševljene ovim mladićem a mnoge ga čak i porede sa Bredom Pitom. Ali svi su zanemeli u trenutku kada je mladić otkrio da je do pre nekoliko godina mučio muku sa kilogramima.

Kako bi došao do toga da izgleda kao rok zvezda, Rik je izgubio oko 80 kilograma. Vrhunac njegovog problema bio je kada je imao samo 22 godine.

Međutim, kada je shvatio da mora nešto da učini, 4 godine je uporno radio na tome i uspeo da pobedi svoj problem.

"Dok sam odrastao uvek sam bio malo deblji i polako sam se sve više povećavao. Bilo me jako sramota zbog toga. Uopšte nisam hteo da budem u društvu ljudi. Zaključao sam se u kuću na četiri i po godine. Tada sam razvio i ljubav prema muzici i naučio sam da sviram gitaru. Jedina stvar koja mi je bolja od prežderavanja je nastupanje, ali niko ne želi da gleda rok zvezdu od 165 kilograma", rekao je Rik.

A photo posted by Rick (@ricksnowdon) on Jan 1, 2016 at 10:38pm PST

U svojim najtežim trenucima bojao se da pogleda u ogledalo, pa se čak tuširao zatvorenih očiju kako ne bi video svoje telo.

"Bez muzike, jeo bih dok ne umrem. Okružio sam se muzikom i to me je spasilo. To je nešto što radim celim svojim bićem i pevanje je jedina stvar na svetu koju uopšte mogu da uporedim sa čokoladom. Sada kada sam smršao, želim da inspirišem druge ljude i pokažem im da je uistinu moguće izgubiti kilograme i krenuti za svojim snovima. Pre deset godina, nikada ne bih poverovao da ću biti na audiciji za "The Voice"", bio je iskren Rik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track