PREMINULA ZVEZDA RIJALITIJA ŽENE MAFIJAŠA: Lekari joj pronašli tumor veličine limuna
Foto: Profimedia

Izgubila bitku

PREMINULA ZVEZDA RIJALITIJA ŽENE MAFIJAŠA: Lekari joj pronašli tumor veličine limuna

Pop kultura -
Anđela Rojalo poznatija kao "Big Endž" iz rijaliti serijala "Žene mafijaša" preminula je u četvrtak nakon duge bitke s rakom, potvrdio je njen prijatelj Vini Medugno na službenom Tviter profilu.

"S tugom vas obaveštavam da je noćas u 3:01 Anđela Rojalo spokojno završila svoju bitku s rakom. Otišla je okružena ljubavlju članova uže porodice i najbližih prijatelja. Vi (njeni fanovi) ste među najposebnijim ljudima na svetu i neizmerno vas je volela", napisao je Medugno.Potom je izrazio zahvalnost za svu podršku koju su fanovi pružali 55-godišnjoj zvezdi "Žena mafijaša".

"Hvala vam za svu ljubav, molitve i bezuslovnu podršku do samog kraja. Zaista je otišla bogatija no što bi se ikad moglo meriti nekim materijalnim vrednostima. Porodica vas moli za privatnost tokom ovog teškog vremena", napisao je.U martu prošle godine lekari su u grlu "Big Endž" pronašli tumor veličine limuna, koji su potom operacijom uklonili. Samo tri meseca kasnije isti tumor pronađen je na drugoj strani grla pa je ponovno podvrgnuta operaciji, no tada su lekari utvrdili da se tumor proširio na mozak i pluća.Pre nekoliko nedelja njena porodica pokrenula je kampanju na stranici "GoFundMe", kako bi prikupili sredstava za njeno lečenje, a za dve nedelje prikupljeno je 45 hiljada dolara.Anđela je prošle godine u "The Dr. Oz showu" ispričala da je ostavila supruga zbog svoje bolesti.

"Osećala sam da se nije znao nositi s tim, pa sam završila s njim. Sad je prekasno, radije bih bila sama", rekla je i dodala da ne bi preživela da nije bilo njene dece. Mnogi su se u četvrtak setili rečenice koju je najčešće izgovarala u rijalitiju: "Neću ovde biti dugo, ali će mi biti dobro".

(Us Weekly)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track