POKUŠAVAO DA JEDE PESAK NA FOTOGRAFIJI: Ovako danas izgleda Uspešni dečak čija je slika postala hit
Foto: Twitter/screenshot

Semi

POKUŠAVAO DA JEDE PESAK NA FOTOGRAFIJI: Ovako danas izgleda Uspešni dečak čija je slika postala hit

Pop kultura -
Mnogi ljudi, korisnici interneta, upoznati su sa fotografijom Semija Grinera, odnosno Uspešnog dečaka, koji kao i sva druga deca poprilično brzo raste.

Semi je postao poznat javnosti 2007. godine, kada je njegova majka objavila njegovu fotografiju na društvenoj mreži "Flickr". Fotografija je sama po sebi zanimljiva jer su je mnogi koristili u različite svrhe, najčešće za duhovite fotomontaže s porukama. Takođe, interesantno je to da je Semi pokušavao da jede pesak u trenutku kada je fotografisan.

Poslednji put Semi se pojavio u javnosti kada mu je bilo osam godina. Njegova porodica je tada sprovela uspešnu kampanju prikupljanja novca za transplantaciju bubrega Semijevog oca Džastina. Džastin je sate provodio na dijalizi svaki dan poslednjih šest godina nakon što su mu otkazali bubrezi.

Semijeva majka isprva nije želela da iskoristi popularnost svog sina i da na osnovu toga prikupi novac, ali ipak se predomislila, a porodica je uspela da sakupi više od 100.000 dolara. Džastin je uspešno operisan kada je pronađen donor.

(Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja