Najnovije vesti

MISLIO JE NA SVE: Evo zašto je Marinko krio od porodice da je teško bolestan!
Foto: Dragan Kadic

Veliki čovek i veliki umetnik

MISLIO JE NA SVE: Evo zašto je Marinko krio od porodice da je teško bolestan!

Pop kultura
Glumac Marinko Madžgalj hrabro borio protiv opake bolesti - raka pankreasa, ali je nažalost izgubio životnu bitku u 37. godini. Marinko je pokušavao da vest o svojoj bolesti sakrije iz više razloga.

Kada se razboleo njegovo stanje potreslo je celu Srbiju, ali i u najtežim trenucima glumac je bio toliko jak i želeo je da vest o svojoj bolesti sakrije od svoje porodice, bivše supruge Dubravke i ćerke Sare.Članovi porodice, prijatelji i kolege bili su svim srcem uz Marinka i trudili su  se da mu olakšaju borbu protiv opake bolesti. Madžgalj se trudio da sakrije svoju bolest, jer nije želeo da ga ljudi sažaljevaju. Kada je saznao od čega boluje rekao je svima u bolnici da nikako informaciju o operaciji ne javljaju porodici, kako im ne bi pokvario odmor.

Naime, u trenutku operacije Marinkova bivša supruga Dubravka i njihova ćerka su bili na moru i glumac je želeo da sačeka da se one vrate u Beograd kako bi im saopštio lošu vest, rekao je za medije sagovornik koji je ležao sa njim u bolnici.

Prijatelji i kolege su sa nevericom primili vest o smrti glumca Marinka Madžgalja. Kako kaže Marinkova koleginica Dara Džokić, Atelje 212 je ponovo zavijen u crno. Sahrana će se održati u utorka, 29. marta na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Opelo počinje u 14:30.

Foto: Drgana Kadić
Foto: Drgana Kadić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...