(VIDEO) ADEL POBESNELA NA HOLIVUD: Ona da glumi mene samo zato što je debela? Koga vi...

Višak kilograma ili temperamenta?

(VIDEO) ADEL POBESNELA NA HOLIVUD: Ona da glumi mene samo zato što je debela? Koga vi...

Pop kultura -
Britanska pevačica Adel nikako nije zadovoljna prvim izborom glumice koja za njen biografski film.

Holivud planira što pre da inkasira popularnost muzičkih ikona, pa je u planu film o životu Adel, trenutno jednoj od najvećih muzičkih zvezdi današnjice. Međutim ona uopšte nije dobro reagovala na preliminarne vesti da će ulogu tumačiti australijska komičarka Rebel Vilson.

“Oni prvo moraju da dobiju moju je**nu dozvolu. Čula sam da planiraju Rebel Vilson. Videćemo da li će se nagađanja pokazati stinitim“, izjavila je Adel. Pevačica je besna jer su izabrali Rebel samo zato što ima višak kilograma. “Ako je neko plus sajz ne znači da je stvorena da bude ja“, dodala je Adel.

Rebel Vilijams (Foto: Profimedia)
Rebel Vilijams (Foto: Profimedia)

“Rebel je uvek želela ozbiljnu ulogu kako bi mogla da se dokaže. Ovo će biti sjajna prilika jer je Adel legenda.“, izjavio je blizak prijatelj glumice za "Dejli Star".On je dodao da Rebel nije toliko dobro pevačica, iako ume pristojno da peva, ali da svakako postoje razni studijski programi koji mogu da srede njen vokal i da učine da zvuči kao britanska pevačica. Australijska glumica bi volela da Adel pristane da to bude baš ona.

(Bulevar B92)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track