(FOTO) Plod vanbračne afere: Ovo je sin kojeg je slavni glumac napravio kućnoj pomoćnici!
Foto: Profimedia

Očeva slika i prilika

(FOTO) Plod vanbračne afere: Ovo je sin kojeg je slavni glumac napravio kućnoj pomoćnici!

Pop kultura -

Njega slavni Austrijanac nije dobio u braku sa Marijom Šrajver, sa kojom je proveo više od 25 godina, već sa kućnom pomoćnicom koja je radila u porodičnom domu Arnolda Švarcenegera

I na prvi pogled moglo bi da se pogodi da je 18-godišnji Džozef Baena sin slavnog glumca Arnolda Švarcenegera. Međutim, njega slavni Austrijanac nije dobio u braku sa Marijom Šrajver, sa kojom je proveo više od 25 godina, do trenutka kada se 2011. saznalo da je Arnold njihovoj kućnoj pomoćnici napravio dete, piše Stil.

A sada je, čini se, mladi Džozef krenuo očevim stopama. Naime, nedavno se Baena pojavio u Malibuu u uskoj majici u kojoj je pokazao svoje razvijene mišiće, a sa dugom kosom je nesumnjivo podsećao na Švarcenegera u filmu "Konan varvarin".

Sa njegovom majkom, Mildred Patrišom Baenom, čuveni "Terminator" je imao aferu 1998. godine. Čim se saznalo za to, bivša Arnoldova supruga se iselila iz porodičnog doma i podnela papire za razvod.

Kako je više puta u intervjuima izjavljivao bivši kalifornijski guverner, zbog tog svog neuspeha nikada nije prestao da se kaje. Švarceneger, navodno, godinama nije ni znao da mu je Džozef sin."Kada je počeo da liči na mene, tada sam shvatio. Sklopio sam sve kockice", izjavio je Švarceneger.

Super fun Super blessed #SB50 @kschwarzenegger @cschwarzenegger @PSchwarzenegger @cshriver573

A photo posted by Maria Shriver (@mariashriver) on Feb 7, 2016 at 5:46pm PST

Inače, on i Marija imaju četvoro dece - Ketrin (26), Kristinu (24), Patrika (22) i Kristofera (18) koji je rođen samo pet dana pre svog polubrata Džozefa.Pogledajte još na portalu Stil:Kejt Midlton prkosi kraljici: Vojvotkinja prekršila Elizabetinu zabranu! (FOTO)Brenina snaja Aleksandra sa majkom: Neverovatna sličnost, izgledaju kao sestre! (FOTO)Neverovatne transformacije poznatih: Ni rođena majka ih ne bi prepoznala! (FOTO, VIDEO)Na plastične operacije potrošila bogatstvo: Htela sam da ličim na ćerku! (FOTO, VIDEO)Dokaz da se svaka ćerka pretvori u svoju majku: Čudo genetike! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track