(VIDEO) KAKAV LUDAK: Pevač pank benda šutnuo devojku sa bine jer je pravila...selfi!
Foto: Jutjub

Baš ga briga!

(VIDEO) KAKAV LUDAK: Pevač pank benda šutnuo devojku sa bine jer je pravila...selfi!

Pop kultura -

Da li ste ikada čuli za pank bend "The Story So Far"? Nismo ni mi. U svakom slučaju sada ceo svet zna za njih jer su u svim medijima zahvaljujući pevaču Parkeru Kanonu i njegovom brutalnom nastupu.

Naravno, rok bendovi koji prave gluposti nisu ništa novo, ako pomislite na neke sjajne metal priče, na primer Ozi Ozborn koji je zaista otkinuo zubima glavu slepog miša. Tako da šutiranje devojke sa bine i nije ništa strašno. Ok, ni ne znamo zašto smo pomenuli onog slepog miša, ali mislili smo da je zanimljiva informacija.U ovom presmešnom videu, bend se vraća na scenu na bis u Torontu u Klubu Mod. Devojka, fan benda, odlučuje da je baš to idealno vreme da se popne na binu i napravi selfi sa bendom. Nažalost, Kanon nije isto osećao kao ona.

Pogledajte video i na 0:34 videćete šta se desi kada se zezate sa pevačem pank rok benda. Spojler: Potpuno je nenormalno!

Ono što je interesantno jeste da ovo nije prvi Kanonov ispad na bini. On je takođe sa bine šutnuo fana prošlog leta u teksasu, samo je tada u pitanju bio muškarac. Jasno je da Kanon ili ima smrtonosnu želju ili ga jednostavno baš briga!Naravno, ovo što je uradio zaista nije u redu, ali devojka zaista ne bi trebalo da se penje na binu tokom svirke. Možda je za neke to super izlazak, ali za muzičare kao što je Kanon, bina je mesto gde oni pokazuju svoj talenat - mesto gde nema pijanih ljudi.

(Viral Thread)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track