(FOTO) Osamdesetih su muškarci ludeli za njom: Ovako danas izgleda slavna pevačica (50)!
Foto: Printskrin YT

Nekad i sad

(FOTO) Osamdesetih su muškarci ludeli za njom: Ovako danas izgleda slavna pevačica (50)!

Pop kultura -

Za čuveni Plejboj slikala se 1996. godine, a za laskavu titulu "najbolje devojke sa duplerice svih vremena" izglasali su je 2006. godine čitaoci jednog britanskog tabloida

Samanta Foks, čuvena engleska pevačica i bivši model, napunila je 50 godina, ali to ne bi moglo da se kaže na osnovu njenog izgleda, s obzirom da je mladolikost i dalje krasi, prenosi Stil.

Kada je sa 16 godina započela svoju karijeru foto modela, momentalno se vinula u zvezde, a onda je postala i pin ap devojka.Za čuveni Plejboj slikala se 1996. godine, a za laskavu titulu "najbolje devojke sa duplerice svih vremena" izglasali su je 2006. godine čitaoci jednog britanskog tabloida.

Pogledajte još na portalu Stil: Kloi Kardašijan uzburkala javnost: Mama me naterala na to sa 13 godina, bilo je traumatično! (FOTO) Nekada seks bomba, sada izgleda ovako: Da li je se sećate? (FOTO) Unakazila se, a misli da je lepa: Sada joj se svi smeju! (FOTO) Unakažene sestre: Smršale 133 kg, upropastio ih plastični hirurg! (FOTO) Mračne tajne najpoznatijih starleta: Ovih 10 stvari Kardašijanke kriju od sveta! (FOTO, VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track