NIK VUJIČIĆ U NOVOM SADU: Motivaciono predavanje pred nekoliko hiljada studenata
Foto: Čitalac Kurira Samuil Petrovs

SPENS prepun

NIK VUJIČIĆ U NOVOM SADU: Motivaciono predavanje pred nekoliko hiljada studenata

Pop kultura -

NOVI SAD - Poznati motivacioni govornik Nik Vujičić održava pred više hiljada novosadskih studenata u velikoj dvorani Spensa predavanje.

Vujičić u svom motivacionom predavanju obraća se studentima sa jednom suštinskom porukom – koje god da su okolnosti, možete da ih prevaziđete.

Inače ovo je najvece predavanje u istoriji novosadskom univerziteta, kome prisustvuje nekoliko hiljada studenata.

Glavni organizator posete Nika Vujičića Srbiji je neprofitna organizacija EUS, a važnost održavanja ovih predavanja prepoznale su institucije u gradovima Srbije i besplatno ustupile upotrebu sala i stadiona i dale veliku podršku organizaciji ovog događaja. Nakon posete Srbiji, Nik će govoriti i u Skoplju i Podgorici.

Predavanja poznatog govornika srpskog porekla biće humanitarnog karaktera i sav novac od prodatih karata namenjen je deci i osobama sa invaliditetom.

Nik Vujičić je prvi put bio u Srbiji 2012, kada je od njegovih nastupa prikupljeno oko 40.000 evra koje je donirao državnim i NVO organizacijama koje rade sa decom i osobama sa invaliditetom. Držao je govore u 43 zemlje i razgovarao sa više od 4.500.000 ljudi.

(RTV/Foto: Čitalac Kurira/Samuil Petrovski)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track