RETKO SE VIĐAJU I NE SPAVAJU U ISTIM SOBAMA: Kim Kardašijan i Kanje Vest pred razvodom
Foto: Profimedia

Holivudski tračevi

RETKO SE VIĐAJU I NE SPAVAJU U ISTIM SOBAMA: Kim Kardašijan i Kanje Vest pred razvodom

Pop kultura -

Starleta Kim Kardašijan i američki reper Kanje Vest su pred razvodom. Poznati par se često svađa, a počeli su i da posećuju bračnog savetnika ne bi li prevazišli krizu. sa kojim ima dvoje dece, ćerkicu Nort i sina Sejnta.

Iako već duže vreme idu kod savetnika, to im ne pomaže, a rasprave su sve češće. Kim i Kanje imaku ćerku Nort i sina Sejnta, zbog kojih i žele da nađu najbolje rešenje.

"Kim je već mesecima u problemu zbog stresa u vezi sa poslom i sve teže finansijske situacije jer više ne zarađuje kao ranije. Njena nervoza je dodatno uvećana time što Kanje nonšalantno živi, ne zarađuje koliko ona, ali troši više. Ona mu je u nekoliko navrata skrenula pažnju da razbacuje novac na gluposti dok su im prihodi sve manji, ali to njega nije dotaklo.

Sve češće svađe dovele su do toga da ona potraži pomoć bračnog savetnika i natera ga da zajedno odu, što je njemu dodatno povredilo ego. Čak i kada odu na razgovor on odbija da priča o problemu", rekao je dobro obavešten izvor blizak poznatom apru.

Njihovi prijatelji otkrili su da Kim i Kanje ne spavaju više u istim sobama i da se sve ređe viđaju.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(Radar online)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track