(FOTO) ZGODNE I NESTAŠNE NEĆAKE LEDI DAJANE: One su prljava tajna britanske aristokratije
Foto: Printskrin/Instagram

Nova generacija plemstva

(FOTO) ZGODNE I NESTAŠNE NEĆAKE LEDI DAJANE: One su prljava tajna britanske aristokratije

Pop kultura -

Kroz vekove, britanska čuvena porodica Spenser, iz koje je potekla i nikad prežaljena Ledi Dajana, beležila je svoju istoriju prašnjavim portretima u dvoranama raskošnih imanja. No, stvari se menjaju, a budućnost piše nova generacija plemstva.

Dajanie nećake Kiti, Eliza i Amelija sigurno neće izgledati strogo na porodičnim portertima, jer svoj CV uglavnom pišu izazovnim fotografijama na Instagramu. Sve tri su raskošne plavuše koje ne skrivaju svoje poreklo a ni bogatstvo, a redovno su viđene na svim važnim društvenim događajima.

Mogu se videti i u prvom redu na sve četiri svetske modne nedelje - u Parizu, Milanu, Njujorku i Londonu, a omiljene destinacije za provod su im Ibica, San Trope, Milano, Firenca, Kapri i Melburn. Nerado se odvajaju od svoje jahte, a na listu muškaraca koje su zavele stavile su i jednog 40-godišnjeg italijanskog milionera kao i južnoafričkog surfera poznatog pod imenom Grizli.

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on Apr 12, 2016 at 6:01am PDT

Koliko su nestašne najbolje govori podatak o hapšenju mlade Amelije, koja je umalo nije prisustvovala venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton.

Naime, Amelija je završila iza rešetaka nakon što je kolenom u međunožje pogodila jednog nesrećnog momka dok je čekala red u restoranu nakon izlaska. Srećom, optužnica je odbačena u poslednji trenutak pa je Amelia ipak stigla na svadbu.

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on Aug 22, 2015 at 1:51pm PDT

Devojke su ćerke Dajaninog brata Čarlsa i nekadašnjeg supermodela Viktorije Lokvud, a njihovo je detinjstvo obeležio razvod roditelja i problemi s zavisnošću i anoreksijom njihove majke.

Završile su najekskluzivnije privatne škole, no zasad nisu pokazale interes za poslovnim angažmanom.

Naravno, ne žuri im se, jer je bogatstvo porodice Spenser teško oko 100 milijuna funti.

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on Oct 29, 2015 at 9:56am PDT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track