ONI IMAJU SKRIVENE TALENTE: Iznenadićete se kada čujete šta sve znaju ove zvezde
Foto: Profimedia, AP

Nadareni

ONI IMAJU SKRIVENE TALENTE: Iznenadićete se kada čujete šta sve znaju ove zvezde

Pop kultura -

Samo zato što se bave glumom i muzikom, ne znači da im je to jedina ljubav. Ove slavne osobe svojim iznenađujućim hobijima dokazali su upravo to.

Oni su neka od najvećih imena u svetu šoubiznisa, znamo ih kao pevače i glumce, ali to nije njihova jedina preokupacija. U slobodno vreme ove zvezde bave se manje poznatim, ali vrlo zanimljivim hobijima.

Bob Dilan - Jedan od najvećih muzičara svih vremena osim što svoje slobodno vreme provodi stvarajući novu muziku i pišući pesme, on se bavi i jednom drugom vrstom umetnošću. Dilan od gvožđa izrađuje razne skulpture, a pre nekoliko godina u Londonu je imao i samostalnu izložbu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kristina Hendriks - Najpoznatija po ulozi zanosne Džoan u seriji "Muškarci s Medisona", skriveni talent Kristine nikad ne biste pogodili. Lepa glumica obožava svirati harmoniku. Čak je u jednoj epizodi kao svoj lik zasvirala harmoniku, za koju kaže kako ju je oduvek volela jer ima vrlo romantičan i bogat zvuk.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Snup Dog- Većina ljudi ga zna kao poznatog repera, no manje poznata činjenica je da je Snup trener američkog fudbala. Reper je glavni trener "Pomona Steelersa".

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Đina Dejvis - Slavna glumica i dobitnica Oscara osim što je jedna od najpametnijih osoba u Holivudu, IQ joj je 140, članica je Mense, a takođe obožava da se bavi streljaštvom. Toliko je odlična u tome da je 1999. bila polufinalista na Olimpijskim igrama.

Foto: AP
Foto: AP

Brus Vilis - Poznati glumac karijeru je započeo je kao svirač usne harmonike u R&B bendu "Loose Goose". Brus i dalje svira usnu harmoniku, a ponekad ide i na turneje sa svojim bendom "The Accelerators".

Foto: AP
Foto: AP

(dnevnik. hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track