KAO DA SU PALMINI: Najgore voštane figure slavnih, da prsneš od smeha

Obrukali se

KAO DA SU PALMINI: Najgore voštane figure slavnih, da prsneš od smeha

Pop kultura -

Voštane holivudske zvezde u svetskim muzejima izgledaju kao da su napravljene u Jagodini

Voštane figure u muzejima trebalo bi da budu verna kopija neke slavne ličnosti. Ali nisu samo vajari u Jagodini zabrljali dok su pravili voštane muzičke, glumačke, političke i sportske zvezde.

Iako iz mnogih muzeja u svetu tvrde da je njihove voštane figure teško razlikovati od živog čoveka, ovo su primeri u kojima su se obrukali. Izazvali su podsmeh i posetilaca i javnih ličnosti, koje su poželeli da vide svoje voštane kopije.Problematična voštana holivudska zvezda Lindzi Lohan ne liči na glumicu koju svi znamo. Međutim, njena koleginica Sandra Bulok je najgore prošla.

Ne samo da njena figura nije ni nalik njoj već su njeni razočarani fanovi komentarisali da izgleda kao transvestit. Svi se smeju i voštanoj Džuliji Roberts, a ništa bolje nisu prošli ni Tom Kruz, Brus Vilis i Džek Nikolson, dok Džim Keri izgleda kao lik iz crtaća!

Bivši američki predsednik Bil Klinton izgleda podmlađeno i odmorno. Barak Obama više podseća na našeg ministra omladine i sporta Vanju Udovičića, nego na aktuelnog predsednika SAD.

Proslavljeni košarkaš Majkl Džordan i fudbaler Dejvid Bekam izgledaju kao da su upali u tuđu kožu. Pevačica Britni Spirs više podseća na neku svoju igračicu iz spota nego na sebe.

Iako pokojni Majkl Džekson nije bio neki lepotan nakon brojnih operacija, umetnici koji su pravili njegovu voštanu figuru kao da su se trudili da ga učine što strašnijim.

Morao na remontNOLE KAO EKREMVoštana figura Novaka Ðokovića zauzela je centralno mesto u muzeju u Jagodini. Međutim, mnogi su primetili da voštani Nole zapravo liči na pokojnu rijaliti zvezdu Ekrema Jevrića! Vajar Svetomir Radović je priznao da je zabrljao, pa je figura najboljeg tenisera sveta ubrzo morala na remont. U tom muzeju su i voštane figure Vlade Divca, Saše Ðorđevića, Slobodana Miloševića, Zorana Ðinđića i mnogih drugih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track